Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Toyota Avensis partea a IIIa
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Toyota
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42
_Constantin_
QUOTE(drabisan)
Stiu ca esti medic si ca probabil cistigi invers proportional cu zilele in care nu esti la cabinet, DAR:
- vino la Bucuresti cu ea; ii punem si pe astia sa faca diagnostic. Daca nu esti multumit pleci inapoi in aceiasi zi; tu fa programare si PROMIT ca vorbesc cu persoana pe care o stiu de acolo - si nu o sa-ti para rau. Mergem amindoi la service, e aproape de unde lucrez.
- daca e nevoie si poti sa pierzi ceva nopti prin Bucuresti te gazduiesc. Singura conditie sa te poti intelege cu un ciine.
- daca e de lasat masina, fac cinste cu un drum pina la Craiova.

Chiar cred ca merita sa incerci si service-ul din Bucuresti al Inchcape. Aici exista si alte "posibilitati" si, la o adica, poti sa faci si o reclamatie oficiala. La naiba cu service-ul pe unde ai pierdut vremea fara sa iti scrie in cartea masinii ce si cum au inlocuit!


Iti multumesc din suflet. Cred ca dupa luna februarie o sa fac un drum la bucuresti sa fac acolo o programare. Dai dovada ca de obicei de calitati pe care eu le apreciez la amicii mei. Inca o data multumnesc.
vlademir68887
Contribui si eu la deplasarea toyotistului la Bucuresti. Nu prea am timp dar bani pot sa trimit numai sa lamurim problema asta.
_Constantin_
QUOTE(Alisa96612)
Trebuie sa stii sa si utilizezi masina ... ca daca tu dai la cheie cand masina este deja pornita ca te ,,grabesti'' si nu auzi motorul se duce volanta, iar ambreajul il faci praf daca il freci ca ,,incepatoru''.
Eventual iti iei un Logan si te mai obisnuesti.
:bandit:


Oh no you didn't. Esti cumva vreo fosta admiratoare careia i-am frant inima si acum cauti razbunare? Chiar nu inteleg atitudinea ta fata de mine. Cum poti presupune ceva fara sa ai macar cele mai elementare notiuni despre persoana mea. Daca ai fi avut placerea sa cauti si sa te informezi ai fi aflat in ce imprejurari a aparut defectul.

Ma indoiesc ca am avut placerea sa merg cu o domnisoara distinsa ca dumneata in masina ca sa fii in masura sa imi apreciezi capabilitatile de sofer si nici nu cred ca ne invartim in acelasi anturaj.

Tine minte : Oricine poate sa dea cu bata, oricine poate sa jigneasca, capabilitatea de a ne abtine e ceea ce ne face oameni.
S O R I N
Constantin,ma simt si eu vizat de o anumita afirmatia a ta.Trebuie sa ti raspund.
Nu te a luat nimeni in bascalia,asa cum sustii,dar sa stii ca tu te ai contrazis in unele afirmatii.Asta una,a doua sa stii ca si eu am avut probleme cu masina,mai ales ca sunt unul din cei mai vechi toyotisti cu avensis de pe forum,si sa stii ca am strigat in gura mare ce am avut si ce am patit ,si ,si ,si .....multe altele.Dar nu am insistat cu ele pt ca le am luat ca atare,pana la urma e un fier si gata...se "strica "ei oamenii dar ce mai vorbim noi de niste amarate de fiare.Am impresia ca tu luandu ti aceasta masina ,ai sperat ca ea nu se va strica niciodata.Dar ea s a stricat,sincer eu nu inteleg de ce atata tam tam.S a stricat,foarte bine,vinde o daca nu ti mai convine sau tine o ,faci ce vrei sunt banii tai.Nu trebuie sa ti dea nimeni sfaturi de pe aici ce sa faci cu ea.Sincer ,impresia mea este ca te cam grabesti,azi esti multumit,maine nu mai esti si iti pasat ,poimaine revii la sentimente bune si raspoimaine iar spui ca nu mai stiu ce are.Asta este impresia mea si ti o spun.Nu ma feresc de nimeni si de nimic si raspund pt afirmatiile mele.

Sper ca nu este motiv de suparare si inca o data sper sa crezi ca un prieten adevarat iti spune in fata ce ce de spus,decat sa vorbeasca pe la spate.Trecem noi si peste asta.Hai noroc si nu mai fi suparat si incearca sa ai rabdare mai multa in viitor,asta ti o spune unu care e putin mai mare ca tine ,si a invatat si el de la altii ...la randul lui. blush.gif
Liviu95935
Constantin, am citit pe forum despre problemele pe care le'ai tot avut cu avensisu'. Sincer, ma cam sperie... Urmeaza sa achit si eu in cateva zile pentru un avensis 1,8 si ma intreb ce probleme ma asteapta. Masina ta e un caz singular sau problema e mai generala. Au mai avut si altii probleme serioase? Sper ca nu... Imi place avensisu si nu as vrea sa ma razgandesc...
S O R I N
Daca ai rabdare sa citesti zecile de pagini scrise despre avensis iti poti face o parere si vei stii la ce sa te astepti.
Liviu95935
QUOTE(S O R I N)
Daca ai rabdare sa citesti zecile de pagini scrise despre avensis iti poti face o parere si vei stii la ce sa te astepti.


Pai rabdare am avut. Am citit si mi'a placut ce am auzit... dar=, uneori, un caz nefericit te demoralizeaza mai mult decat te poate entuziasma o suta de pareri pozitive...

Vad ca ai Avensisul de 1,8. M'ai sfatui sa iau si eu una>?
M A R I U S
Constantin, o masina pierde 10-15% de cum iese pe poarta fabricii...tu daca luai 15000 pierdeai maxim 25%!Sa nu mai vorbim de problemele mici sau mari care le-ai avut( eu zic, ca destul de mari!)!Sa nu te superi pe mine, da eu o dadeam dracu' pt 15000 sa n-o mai vad!Este pur si simplu parerea mea,tu stii mai bine ce ai de facut!Uite, de exemplu cu 15mii in buzunar mai stai o luna-doua si te bagi la un Auris sau Corolla cu motorizari decente( hai sa zicem mai pui 1000-1500); nu se poate sa ai acelasi ghinion care l-ai avut cu Avensisul!Repet,eu asa as proceda, nu inseamna ca e si cel mai bine, vb din pct meu de vedere! :wave:
_Constantin_
QUOTE(Liviu95935)
QUOTE(S O R I N)
Daca ai rabdare sa citesti zecile de pagini scrise despre avensis iti poti face o parere si vei stii la ce sa te astepti.


Pai rabdare am avut. Am citit si mi'a placut ce am auzit... dar=, uneori, un caz nefericit te demoralizeaza mai mult decat te poate entuziasma o suta de pareri pozitive...

Vad ca ai Avensisul de 1,8. M'ai sfatui sa iau si eu una>?


Liviu si eu te sfatuiesc sa iei 1.8 chiar daca sunt cuiul lui Pepelea aici. Eu sunt un caz singular in Europa, nu numai in Romania. A venit raspuinsul de la fabrica din Uk referitor la coroana de pe volanata... e singura de pana acum. In plus motorul de 1.8 e foarte echilibrat si dupa parerea mea se potriveste cel mai bine cu caroseria asta.


@SORIN: vere de ce sa ma supar pe tine, sunt ofticat ca azi face, maine nu mai face. Cum se urca cineva la mine in masina parca o ia razna, troncane ca proasta. cum se urca idiotii de la Toyota cum nu mai face, cand incerc sa-i demonstrez vreunuia cu Skoda ca asta merge mai bine iar incepe sa troncane... sa nu mai vorbim cand merg doar eu in ea.... doamne e insuportabil. Pe mine ma dispera ca nu ma cred aia de la service, ei cred ca sunt nebun si ca imi place mie sa stau pe capul lor. Pana la urma la cum vorbeste toata lumea de Toyota ti-e necaz ca numai tie ti-se intampla.... sincer acum imi doresc zgomot la oglinzi si baterie slaba...

@MARIUS: anul asta ma asteapta nunta surorii mele si nu ma apuc sa schimb masina, ca altfel as fi dat-o de mult si luam un 1.8. Probabil daca nu se va rezolva in nici un fel situatia voi fi nevoit sa o vand.
vio
QUOTE(Alisa96612)
Trebuie sa stii sa si utilizezi masina ... ca daca tu dai la cheie cand masina este deja pornita ca te ,,grabesti'' si nu auzi motorul se duce volanta, iar ambreajul il faci praf daca il freci ca ,,incepatoru''.
Eventual iti iei un Logan si te mai obisnuesti.
:bandit:



ca sa faci asa la o mashina trebuie sa fi cel putin handicapat si chiar daca la automat cand merge mashina nu se intampla asa wink.gif cred ca totushi exagerezi cu ce zici tu Alisa ,si faza cu ambreiajul iar nu ai dreptate , ala trebuie sa tina nu conteaza cat e frecat ca nu e de F1 sau WRC,,,,, eu unu cred ca Constantin stie sa meraga f bine cu mahsina deshi nu il cunosc personal sau sa si fi luat o mashina asa de buna si fiabila si sa o faca varza in 6 - 8 luni de cand o are . eu raman la ideea ca in mare este un rebut de fabrica si nu cred ca te jignesc cu ceva Ctin. sunt prea multe chestii pt o mashina asa de fiabila pur si simplu a avut el ghinion sad.gif e ca si cum ai ceva care ti ai dorit intodeauna dar nu ai parte de el .....cam asa e Constantin acum beer.gif beer.gif beer.gif hai noroc si sa treci cu bine peste asta
Dan52141
QUOTE(_Constantin_)
Cum se urca cineva la mine in masina parca o ia razna, troncane ca proasta. cum se urca idiotii de la Toyota cum nu mai face, cand incerc sa-i demonstrez vreunuia cu Skoda ca asta merge mai bine iar incepe sa troncane... sa nu mai vorbim cand merg doar eu in ea.... doamne e insuportabil. Pe mine ma dispera ca nu ma cred aia de la service, ei cred ca sunt nebun si ca imi place mie sa stau pe capul lor. Pana la urma la cum vorbeste toata lumea de Toyota ti-e necaz ca numai tie ti-se intampla.... sincer acum imi doresc zgomot la oglinzi si baterie slaba...


De ce nu iei cu tine in masina un reportofon sau camera de luat vederi si inregistrezi tot ce se aude (daca nivelul sonor este perceptibil) ?
Este o masura extrema si cam ciudata dar poate asa ii convingi pe amicii de la service.
Alisa96612
Dupa cum zice ca se aude puternic atunci cand este el singur in masina, eu zic sa se uite cu atentie la volan...e posibil ca tacanitul sa vina de acolo biggrin.gif
bratescu54590
super tare. Cum draq sa troncane volanul? Pai nu simti? Daca masina e in garantie, sa o rezolve aia de la service toyota, ca doar ai platit ptr. masina
vio
nu te ai prins ca e caterinca smile.gif chiar nu o intzeleg , poate ca are ceva ceva cu Ctin
S O R I N
Sau nu stie cum sa i spuna ca l place....... :inlove:

laugh.gif
drabisan
io cre' ca-l iubeste
sau o fi vecina de vis-a-vis wink.gif

Constantine, nebunule, ce pasiuni nasti...
alin94962
Constantin, eu te inteleg perfect, iti inteleg frustrarile si inselarea asteptarilor. Asa sunt si eu, orice zgomot cat de mic din masina ma irita la culme, mai ales daca nu stiu de unde provine. Mi-am spus de multe ori ca prefer sa am un defect care sa poata fi inlaturat, in locul unor zgomote suspecte a caror sursa e necunoscuta. Sa nu uitam totusi ca masinile noastre nu sunt din categoria celor scumpe sau foarte scumpe, chiar daca 18 sau 20000 de euro sunt bani si nu putini. Asta nu inseamna ca la banii astia si la fiabilitatea marcii sa avem totusi probleme, dar asa cum spunea cineva inainte, pana la urma toate ar putea fi perfectibile...
A-pro-pos, ce raspuns ai primit de la Toyota UK?
_Constantin_
Mersi baieti de mesaje, Vio nu am de ce sa ma simt jignit si eu cred acelasi lucru ca este un rebut, ca a fost refuzata sau ceva exista la mijloc.

Referitor la zgomote ... problema rezida in faptul ca nu pot sa le localizez... eu le aud in dreapta... legionaru zice ca sunt in stanga si asa mai departe. Sunt dispus sa plates din buzunar reparatia doar sa stiu de unde vine zgomotul. Am incercat si sa scot absolut tot din masina, acte, harti, cd-uri, si tot se aude, am pus banda din aia de izolatie peste tot unde am suspicionat ca ar putea sa "bata" si tot face. Chestia ciudata e ca daca stau in spate si conduce altcineva nu mai aud nimic, daca ma mut in fata fie in dreapta sau in stanga iar se aud.

Motivul principal pt care sunt disperat este ca motorul ma unge pe suflet, cutia de viteze e parca facuta dupa gustul meu, instalatia audio e bestiala, imi place cum merge pe autostrada la 180 si nu aud nimic in ea ... dar cum in Romania un procent mare din drumuri e prost sau cu placi de beton, denivelari aceste zgomote ma dispera. De asta sunt asa dezamagit, ca am o masina care in esenta nu are nici o problema, merge perfect dar aspectul esential si anume confortul este compromis pt mine.

Mai am ca 1500 km pana la revizie si cred ca pe 15 februarie ma programez. O sa vorbesc cu mecanicii sa vedem ce pot sa rezolve si daca nu ... fuga la Bucuresti.

Inca nu am trimis mail la Toyota UK pentru ca astept sa vad ce fac astia de la noi. Sunt convins ca pana la urma se va rezolva dar aceasta problema vine intr-un moment foarte prost, nu am timp momentan nici sa respir ca altfel i-as fi disperat pana rezolvau, cum au facut si data trecuta. Au mers cu mine la proba dar s-au multumit sa rezolve doar un zgomot, mi-au zis ca e singurul si bla bla si m-au trimis acasa.
Dan52141
si la mine la corolla se auzea un zgomot oarecum deranjant si s-a dovedit a fi de la "grile aerisire bord" ... uite ce scrie in factura:
- refixat grile aerisire bord --- 65 RON

si intradevar nu mai face ... acum este liniste deplina smile.gif
Sandu82940
Si eu am avut parte de un zgomot asa ca o vibratie cind Corolla mea trecea pe piatra cubica, denivelari, etc Poate e cam mult spus greieras. Venea de la centura din dreapta, am tras de ea pina am intins-o la maxim, apoi vibratia nu s-a mai auzit, probabil centura era fixata prost, nu stiu exact ce-a fost ! Oricum eu percep suspensiile cam rigide pentru gustul meu, simt destul de bine denivelarile, si din pacate drumurile noastra nu se ridica la standardele pentru care a fost conceputa masina. Tot trecind peste denivelari, guri de canal, piatra cubica, etc ajungi probabil in timp si la zgomote, mai mari sau mai mici. Dar pe drum perfect neted nu se aude nimic, nici macar vintul......
Alisa96612
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Dan83370
Deci e dragoste ......:yup: ..... biggrin.gif
S O R I N
Clar. :smokin:
vio
cu nabadai stigatu blush.gif ar trebuii Costache sa ti pui al avatar un logo toyo cu papion si 2 urechi de iepure ca la Playboy:) ( glumesc )
_Constantin_
De acum incolo puteti sa-mi ziceti Dr. Love.

Mi-au lovit masina, iar. Pe spoilerul fata stanga, exact unde e aparatoarea aia de plastic, un destept mi-a lasat o parte din bara lui. Deocamdata e inca negru pe acolo si se vad niste zgarieturi dar nu e ceva grav. :bash: Am o presimtire cine ar fi... e o colega cu un Clio Symbol care parcheaza langa mine si din pacate poarta ochelari... blush.gif
alin94962
Din pacate poarta...Clio Symbol...as spune eu.
Sa vedem ce-o mai fi...si ce ne mai sugereaza noua colega de forum (sau coleg, de ce nu???)
bratescu54590
QUOTE(alin94962)
Din pacate poarta...Clio Symbol...as spune eu.
Sa vedem ce-o mai fi...si ce ne mai sugereaza noua colega de forum (sau coleg, de ce nu???)


super tare treaba cu clio. Oribila masina
_Constantin_
QUOTE(alin94962)
Din pacate poarta...Clio Symbol...as spune eu.
Sa vedem ce-o mai fi...si ce ne mai sugereaza noua colega de forum (sau coleg, de ce nu???)


Eu sper din tot sufletul sa fie COLEGA.
daniel97117
CONSTANTINE CRED CA SORIN SI ALISA AU DREPTATE CAM EXAGEREZI
BA E CAL BA ARMASAR
BA ESTI MULTUMIT
BA NU ESTI
MA INTREB DACA CHIAR ARE MASINA O PROBLEMA
SAU TU :minigun: :bandit: :bash:
S O R I N
Singurul lucru care ti l pot spune (daniel97117) este ca eu imi cam permit

sa i spun lui Constantin ,mai ales ca ne cunoastem foarte bine,suntem

prieteni,deci pot sa i dau sfaturi,cea ce nu se ia in considerare la

domnisoara alisa si chiar la tine.

Sper ca ai inteles,fara a te supara in acelasi timp. blush.gif
_Constantin_
QUOTE(daniel97117)
CONSTANTINE CRED CA SORIN SI ALISA AU DREPTATE CAM EXAGEREZI
BA E CAL BA ARMASAR
BA ESTI MULTUMIT
BA NU ESTI
MA INTREB DACA CHIAR ARE MASINA O PROBLEMA
SAU TU :minigun: :bandit: :bash:


Tu te trezesti asa din senin sa te iei de oameni? Nu ai nimic de spus despre masina si te gasesti sa imi comentezi mie posturile. Ai dreptate, ma cunosti foarte bine si chiar suntem amici incat sa iti permiti sa imi spui ca am o problema, eu unul m-as gandi de 2 ori inainte sa-i adresez unui coleg forumist vreu apelativ sau vreo remarca, care sa-l caracterizeze. E primul tau mesaj si in loc sa fie unul pozitiv prin care sa te prezinti, sa ne spui si noua cine esti matale vii sa imi comentezi mie persoana. Sunt absolut convins ca esti un om echilibrat care nu a avut niciodata indoieli, eu in schimb sunt un nebun care intre servici si problemele cotidiene isi face timp sa scrie si pe internet si care din lipsa de atentie inventeaza probleme la masina. Exact asta este.

Eu iti urez bine ai venit si sa speram ca pe viitor posturile tale nu vor avea ca tinta afirmatiile mele. beer.gif
_Constantin_
QUOTE(S O R I N)
Singurul lucru care ti l pot spune (daniel97117) este ca eu imi cam permit

sa i spun lui Constantin ,mai ales ca ne cunoastem foarte bine,suntem

prieteni,deci pot sa i dau sfaturi,cea ce nu se ia in considerare la

domnisoara alisa si chiar la tine.

Sper ca ai inteles,fara a te supara in acelasi timp. blush.gif


SORIN e cel mai valabil baiat din toata zona Pitestiului, rar oameni ca el ... si ne permitem intradevar multe. Referitor la Alisa .... poate sa zica ce vrea de mine :inlove: sunt magulit de atentia care mi-o ofera. blush.gif
Dan83370
Si eu sunt cam ofticat,de cand am masina asta de trei ori am gasit-o lovita in parcare.Este doar vopseaua luata,nu e infundata,insa chiar daca am casco tot e timp pierdut si masina trebuie lasata in service.Deja e prea mult....,nu stiu ce au oamenii astia???!!!!E asa greu sa fi atent prin parcare?????Ma intreb si io ca prostu pentru ca am ajuns sa cred ca dau astia de la politie prea usor carnetele astea :furios:
_Constantin_
Stii care e marea problema? Nu ca sta masina in service ci ca trebuie sa umbli la politie( in bucuresti si craiova pentru o constatare stai cel putin o zi) si apoi umbla la asigurator, iar o juma de zi pierduta, poze, intrebari si dupa aia porgramarea la service.

De aici apare marea dezamagire cu politia... ce pot ei sa vada daca m-a lovit cineva in parcare, eu speram sa se renunte la interventia politiei pentru tamponari usoare sa ne mai scuteasca si pe noi de atatea drumuri si cozi si birocratie... dar nu... suntem in Europa. Doar cu numele.
Dan83370
Si eu aveam aceiasi speranta in legatura cu neimplicarea politiei in tamponarile usoare.Este o intreaga babilonie,iar cozile sunt enorme.Cum eu nu prea am timp de pierdut am tot amanat sa ma duc,......probabil ca o sa aman in continuare.
Mie nici in service nu prea mi-e la indemana sa o las pentru ca am foarte mare nevoie de masina,zilnic!
Cat despre Europa,doar geografic suntem in ea!
vio
cand noi eram civilizatie, si inca ce civilizatie, Europa era un taram barbar, plin de cretini si urat , asta ma oftica cel mai mult ca nici un mare ghiorlan ca sa nu le zic altfel nu au taria asta de roman sa o zica in fatza la lipitorile astea din UE .....

cat despre Politie si Casco + programare = max 5 ore rezolvi : max 3 ore la politie la asigurator 30 de min si la programare la fel prin tel wink.gif sau faci un drum scurt de o ora maxim , vb de buc , pt restu' nu stiu
MotorHead
QUOTE(vio70407)
cand noi eram civilizatie, si inca ce civilizatie, Europa era un taram barbar, plin de cretini si urat
Opa, apar si nationalistii biggrin.gif Vio, nu prea am fost noi civilizati niciodata. Pe vremea cand Stefan cel Mare facea manastiri pe banda rulanta, altii faceau scoli.
Legionaru'
Domne' ce pasiuni naste Toyota!

Later edit: revin dupa o absenta de cateva zile cauzata de ceva probleme cu piticuta mea. Acum si-a revenit.Multumesc lui Dumnezeu si nu doresc nimanui sa treaca prin ce am trecut eu.
Cu ea ma mandresc! :heart:

vio
QUOTE(MotorHead)
QUOTE(vio70407)
cand noi eram civilizatie, si inca ce civilizatie, Europa era un taram barbar, plin de cretini si urat
Opa, apar si nationalistii biggrin.gif Vio, nu prea am fost noi civilizati niciodata. Pe vremea cand Stefan cel Mare facea manastiri pe banda rulanta, altii faceau scoli.
io ma refeream la Burebista si Decebal smile.gif atunci noi eram ceva smile.gif iar ei niste ...
Dan83370
........niste triburi uitate de D-zeu prin paduri.Spre deosebire de ei(Anglia,Germania...etc),romanii cand au venit la noi au gasit o Dacie unita,cu un conducator unic si o ,,infrastructura,, superioara triburilor germanice si celor din Britania,cred ca la asta se referea Vio.
Nu e nimic rau in a fi un pic nationalist.Oricum asta deja e o alta discutie si nu prea mai are nimic in comun cu avensis biggrin.gif .
Legionaru' sa-ti taiasca fetita,ai de ce sa fi mandru!!
_Constantin_
Florine... s-a intamplat ceva? Zi-mi pe mess daca e ceva.

In orice caz la asa parinti asa fetita, frumoasa si desteapta. Nici cu unchiu' ei nu mi-e rusine( adica eu). biggrin.gif :romania:
S O R I N
QUOTE(Legionaru')
Domne' ce pasiuni naste Toyota!

Later edit: revin dupa o absenta de cateva zile cauzata de ceva probleme cu piticuta mea. Acum si-a revenit.Multumesc lui Dumnezeu si nu doresc nimanui sa treaca prin ce am trecut eu.


Imi pare rau sa aud asa ceva,si mi pare bine ca s au rezolvat problemele.

Sanatate la fetita si noua in general ,ca masini sunt peste tot si sunt niste

FIARE care nu conteaza asa mult precum oamenii.
Legionaru'
M-au sunat azi de la service ca au venit farurile pe care trebuie sa le schimb pe garantie. M-au programat maine pentru operatiunea de schimbare.Promti baietii. V-am spus ca sunt baieti buni! :clapping:
daniel97117
SA MA PREZINT
MA NUMESC ANGI AM O TOYOTA CELICA DE 1,8
CU NUMERE DE ITALIA CRED CA MA CUNOASTETI
UN BMW X5 SI UN MERCEDEZ CLK
TOATE CU NUMERE DE ITALIA
ASTA SA NU ZICETI CA NU MA-M PREZENTAT
NAM NIMIC CU NIMENI PERSONAL beer.gif
DAR CA SA FACI NISTE OAMENI INCOMPETENTI MI SE PARE O ABERATIE
SI CREDEMA CA AM CONDUS O GRAMADA DE MASINI
MA ROG AM INVATAT CEVA
NU-TI PLACE SERVISUL NU TE MAI DUCE
NU TE OBLIGA NIMENI
EU UNU AM FOST DESTUL DE MULTUMIT DE SERVIS SI DE PERSONAL
SI SINCER MA DUC CA LA MINE ACAS
AM FOST SI LA BUCURESTI
ERAM PROGRAMAT LA 3 SI AM INTRAT LA 4
PLUS CA NU AM VOIE SA STAU LINGA MASINA
SI NICI NU TE BAGA NIMENI IN SEAMA
CE INSEMNA SA-I FAC INCOPETENTI :evil:
ASTA E ,NU-MI CONVINE NU MA DUC
NU MA OBLIGA NIMENI
NU O LUA CA PE O JICNIRE DAR ASTA CRED EU :bandit: bicycle.gif
SPER SA AVEM DISCUTI MAI SERIOASE NU TOATE PROSTIILE

AM SA-TI TRIMIT NISTE POZE CU MINE
daniel97117
LEGIONARULE SA-TI TRAIASCA FETITA
ASTA DA SUBIECT bicycle.gif
S O R I N
Daniele nu mai scrie cu majuscule ca nu suntem chiori.....
vlademir68887
Io orbii deja... Si tocmai ma mandream ca pe forumul asta nu "e" greseli de "ortocrafie" :evil: .
vlademir68887
Pentru cei interesati: a nu se cauta cuvantul ORTOCRAFIE, nu e in dictionar. Tocmai l-am inventat. Chiar ma doare maltratarea limbii romane. Oi fi io prea sensibil :evil: .
drabisan
ALMANAHE, MINCATI-AS!
Oricum nu am inteles nimic. Computadoru' meu are vreo alergie ceva la multe majuSCULE...
daniel97117
legionarule in italia am stat trei luini dupa un far
asta da proptitudine
:boxing: :bash: :bandit:
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.