No SSO cookie
Alonso: Vettel n-are de ce sa-si faca probleme
Formula 1

Pilotul spaniol Fernando Alonso este de parere ca Sebastian Vettel nu trebuie sa-si faca probleme in privinta avantajului sau din fruntea campionatului, chiar daca nu va mai castiga nicio cursa pana la finele sezonului.

Imagini (0) Data: 30 July 2011 Comentarii (0)

Vettel, nemultumit de evolutia din Germania
Formula 1

Sebastian Vettel a declarat ca locul patru obtinut in Germania nu poate fi unul satisfacator, dar ca acesta a fost maximul pe care il putea scoate.

Imagini (0) Data: 25 July 2011 Comentarii (0)

Vettel, cel mai rapid in ultimele antrenamente din Germania
Formula 1

Sebastian Vettel a fost cel mai rapid pilot al ultimei sesiuni de antrenamente din Germania, stabilind totodata si cel mai bun timp al tuturor celor trei antrenamente libere.

Imagini (0) Data: 23 July 2011 Comentarii (0)

Vettel: Nu am ce sa reprosez echipei
Formula 1

Sebastian Vettel a refuzat sa aduca vreo critica mecanicilor Red Bull dupa erorile de la Silverstone si a spus ca aceste mici erori sunt inevitabile la un nivel atat de inalt de performanta.

Imagini (0) Data: 11 July 2011 Comentarii (0)

Webber si Vettel vor conduce grila de start de la Silverstone
Formula 1

Mark Webber si Sebastian Vettel vor pleca de pe primele doua locuri in Marele Premiu de Formula 1 de la Silverstone, australianul reusind sa-l bata pe campionul mondial en-titre pentru a doua oara in acest sezon in calificari.

Imagini (0) Data: 9 July 2011 Comentarii (0)

Vettel se impune in ultimele antrenamente de la Silverstone
Formula 1

Sebastian Vettel a reusit sa se impuna in cea de-a treia sesiune de antrenamente libere de la Silverstone, dupa ce a reusit un timp mai bun ca al lui Fernando Alonso cu mai putin de o zecime de secunda.

Imagini (0) Data: 9 July 2011 Comentarii (0)

Sapte motive pentru care Vettel poate fi mai mare ca Schumi
Editoriale

Masini.ro va prezinta o analiza a aspectelor care pot face din Sebastian Vettel un pilot de Formula 1 cu un palmares chiar mai stralucit decat al lui Michael Schumacher.

Imagini (0) Data: 29 June 2011 Comentarii (0)

Vettel nu se considera campion inca
Formula 1

Sebastian Vettel a declarat dupa cea mai recenta victorie a sa, obtinuta pe circuitul de la Valencia, ca nu se considera campion mondial in acest sezon inca si ca mai este mult pana la sfarsitul campionatului.

Imagini (0) Data: 26 June 2011 Comentarii (0)

Vettel se impune fara probleme la Valencia
Formula 1

Germanul Sebastian Vettel a castigat Marele Premiu de Formula 1 al Europei dupa o noua cursa perfecta si a ajuns la sase victorii de etapa deja in acest sezon.

Imagini (0) Data: 26 June 2011 Comentarii (0)

Vettel: Nimic nu ne poate opri
Formula 1

Germanul Sebastian Vettel a declarat dupa calificarile Marelui Premiu de la Valencia ca Red Bull a demonstrat ca ramane cea mai buna echipa din campionat in ciuda modificarilor regulamentului tehnic.

Imagini (0) Data: 25 June 2011 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2901 :: 18.85MB