No SSO cookie

Webber si Vettel vor conduce grila de start de la Silverstone

voteaza
(0/ 0)
Webber si Vettel vor conduce grila de start de la Silverstone
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Mark Webber si Sebastian Vettel vor pleca de pe primele doua locuri in Marele Premiu de Formula 1 de la Silverstone, australianul reusind sa-l bata pe campionul mondial en-titre pentru a doua oara in acest sezon in calificari.

 
 

Marele Premiu de Formula 1 de la Silverstone se anunta un nou recital Red Bull, cei doi piloti ai echipei campioane la constructori urmand sa plece de pe primele pozitii ale grilei de start. Cu toate acestea, nu Vettel va fi cel care va pleca primul de data aceasta, coechipierul sau, Mark Webber, reusind sa-l depaseasca in calificari la limita.

Diferenta dintre cei doi piloti Red Bull a fost de mai putin de jumatate de zecime de secunda, Webber dominand totusi sesiunea de calificari de la un capat la altul. A doua linie a grilei de start din Anglia este ocupata si ea de doi piloti ai aceleiasi echipe, Fernando Alonso urmand sa plece al treilea, iar Felipe Massa al patrulea.

Cu toate acestea, Alonso are de ce sa fie nemultumit dupa calificarile de la Silverstone, in conditiile in care a avut un timp cu mai putin de o zecime de secunda mai slab decat al lui Vettel. Alti piloti nemultumiti vor fi cei de la McLaren, Jenson Button urmand sa plece de pe locul cinci in cursa de duminica, in timp ce Lewis Hamilton va fi doar al zecelea pe grila de start.

La capitolul piloti multumiti si surprize placute insa, ii avem pe Paul di Resta, cel care, la prima sa sesiune de calificari in fata propriilor suporteri, a pilotat extrem de curajos si a reusit sa obtina al saselea timp, dar si pe Pastor Maldonado si Kamui Kobayashi. Venezuelanul de la Williams nu numai ca a reusit sa-si depaseasca coechipierul, pe Rubens Barrichello, dar a si obtinut al saptelea timp, in vreme ce niponul de la Sauber isi continua forma buna din ultimele curse si va pleca pe grila de pe locul opt.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0663 :: 17.78MB