No SSO cookie

Servicii integrate de autentificare
Termeni si conditii de utilizare


Definirea termenilor
Acceptarea termenilor
Descrierea serviciilor
Obligatii la inregistrare
Statutul de membru, parola si securitate
Comportamentul membrilor
Sunteti de acord sa nu folositi "Serviciile" pentru:
Prevederi speciale pentru utilizarea internationala
Continut pus la dispozitia Inform Media pentru a fi publicat
Vanzarea sau copierea datelor, continutului.
Despagubiri
Practici generale legate de servicii - administrative
Modificarea serviciilor
Stergerea contului de membru
Proprietatea intelectuala
Garantii
Limitarea raspunderii
Existenta unor terti beneficiari
Notificari
Informatii legate de marca
Intregul acord
Drept aplicabil. Litigii.
Derogare/Renuntare si Severitatea Termenilor
Limitari
Incalcarea Termenilor si Conditiilor de utilizare.


Definirea termenilor

Termenii "www.masini.ro", "Servicii masini.ro", "www.culinar.ro", "Servicii.culinar.ro", "www.portal.ro", "Servicii.portal.ro", "login.portal.ro", "www.xcent.ro", "www.recomanda.ro", reprezinta compania Inform Media si serviciile pe care acesta le ofera prin reteaua de website-uri pe care le detine si care este compusa din: www.masini.ro, www.portal.ro, www.culinar.ro, www.recomanda.ro, login.portal.ro. Termenul "Utilizator" desemneaza toate persoanele fizice si/sau juridice care acceseaza website-urile din reteaua Inform Media, indiferent de motiv. Termenii "Regulament", "Acord", "Contract", "Termeni si conditii", "Politica de confidentialitate" sunt folositi pentru a desemna prezentul contract de utilizare.

Acceptarea termenilor

Bine ati venit in reteaua de site-uri Inform Media. Serviciile pe care Inform Media vi le pune la dispozitie fac obiectul urmatorilor termeni si conditii de folosire. Inform Media isi rezerva dreptul de a actualiza periodic acesti termeni, fara ca dvs. sa fiti notificat in prealabil. Puteti vedea ultima varianta de termeni si conditii accesand link-ul urmator:login.portal.ro/info/termeni

Descrierea serviciilor

Inform Media pune la dispozitia utilizatorilor un numar mare de resurse compuse din servicii si informatii, care includ, dar nu se limiteaza la: forumuri, servicii de comenzi on-line, servicii de vanzare-cumparare, servicii de mica publicitate, servicii de promovare si contact cu piata, continut editorial original sau preluat. Intelegeti si sunteti de acord ca "Serviciile" pot include spoturi publicitare si ca aceste spoturi publicitare sunt necesare Inform Media pentru a va putea pune la dispozitie "Serviciile". De asemenea, intelegeti si sunteti acord cu faptul ca "Serviciile" pot include anumite comunicate de la Inform Media, precum anunturi legate de "Servicii", mesaje administrative, si newsletter, si ca acest tip de comunicare este considerat ca facand parte din statutul de membru si puteti opta pentru neprimirea lor, prin accesarea link-ului de dezabonare de la sfarsitul newsletter-ului. Orice noi schimbari care vor imbunatati sau care vor creste "Serviciile" incluzand lansarea de noi proprietati fac subiectul Termenilor si conditiilor de folosire ai "Serviciilor". Intelegeti si acceptati faptul ca serviciile va sunt oferite "asa cum sunt" si ca Inform Media nu isi asuma nici o responsabilitate pentru intarzierea, stergerea, nelivrarea lor sau pastrarea setarilor personalizate ale utilizatorilor. Dvs. sunteti responsabil de obtinerea accesului la "Servicii" si intelegeti ca acest acces poate implica alte taxe, inclusiv acele taxe asociate cu afisarea publicitatii. In plus, este responsabilitatea dvs. sa obtineti toate echipamentele necesare pentru a avea acces la "Servicii".

Obligatii la inregistrare

Referitor la folosirea "Serviciilor", dvs. afirmati pe proprie raspundere ca aveti varsta legala pentru a incheia un contract. De asemenea, sunteti de acord si va obligati sa : (a) furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra asa cum sunt cerute in forumularul de inregistrare in reteaua de website-uri Inform Media si (b) sa mentineti si sa actualizati, atunci cand situatia o cere, datele de inregistrare pentru a pastra acuratetea si exacitatea acestora. In cazul in care veti furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, Inform Media are dreptul sa suspende sau sa desfiinteze contul dumneavoastra si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a website-urilor Inform Media.

SC Inform Media SRL este proprietarul acestui site, beneficiind de toate drepturile legale conferite de calitatea de proprietar. Inform Media respecta caracterul privat si securitatea informatiei furnizate de catre utilizatorii sai, inclusiv a datelor cu caracter personal, conform acestei politici de confidentialitate.
Ultilizarea acestui website implica implicit acceptul politicii de confidentialitate si obligatia utilizatorului de a  respecta termenii si conditiile de utilizare ale Inform Media.
Inform Media poate colecta date cu caracter personal prin intermediul site-urilor din portofoliul sau, in conformitate cu legislatia romana in vigoare, respectand caracterul privat si securitatea acestor date.
Ce inseamna date cu caracter personal?
Datele cu caracter personal reprezinta informatii referitoare la un utilizator. Datele cu caracter personal pot include, insa nu sunt limitate la: numele utilizatorului, data nasterii, sexul, adresa de e-mail, numar de telefon si in anumite situatii opiniile si preferintele individuale ale acestuia.
Ce inseamna prelucrarea datelor cu caracter personal?
Prelucrarea datelor cu caracter personal se refera la orice operatiune care se efectueaza asupra acestor date, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea;
Cum sunt colectate datele cu caracter personal?

Inform Media poate colecta datele cu caracter personal prin :
- Formularul de inregistrare al utilizatorului sau abonare la newsletter: datele colectate astfel sunt folosite in vederea trimiterii de informatii din partea Inform Media si a partenerilor sai
- Formularul de contact : datele trimise de catre utilizator prin intermediul formularului de contact vor fi folosite in vederea contactarii ulterioare a utilizatorului de catre Inform Media.
- Adresele IP ale utilizatorilor pot fi colectate si folosite de catre Inform Media pentru o buna administrare a site-ului si pentru alte statistici de uz intern.
Conform Legii nr. 677/2001, aveti dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale si sa solicitati stergerea acestora. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata prin posta pe adresa SC Inform Media SRL, cu sediul in Timisoara,. Calea Torontalului DN^, Km. 5,7, jud. Timis.  
Conform legii 677/2001, utilizatorul isi poate exercita urmatoarele drepturi:
a) dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma prezentei legi, in special a datelor incomplete sau inexacte;
b) dupa caz, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma prezentei legi;
c) notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele a oricarei operatiuni efectuate conform lit. a) sau b), daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.
d)  Dreptul de a va adresa instantei de judecata in legatura cu orice incalcare a drepturilor dumneavoastra cu privire la prelucrarea Datelor cu Caracter Personal.

Drepturile la care se face referire in alineatele a-c de mai sus pot fi exercitate prin intermediul unei cereri scrise adresate companiei noastre: la adresa mai sus mentionata sau prin e-mail la adresa contact@masini.ro
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Inform Media va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale ale utilizatorilor.
Cum prelucreaza Inform Media datele cu caracter personal?

Inform Media va folosi datele cu caracter personal ale utilizatorilor in urmatoarele scopuri:
-Pentru a contacta utilizatorul pentru a-i oferi informatii si servicii de reclama, marketing si publicitate.
- Pentru a se asigura ca site-ul intruneste nevoile utilizatorului.
- Pentru a crea si publica continutul cel mai relevant pentru utilizatorii Inform Media.

Inform Media colecteaza informatii si le prelucreaza in date statistice cu privire la ce pagini sunt accesate in interiorul site-urilor, inclusiv adresele de IP ale utilizatorilor. Inform Media poate folosi in cadrul site-urilor cookies, stocand temporar date cu caracter personal in urmatoarele scopuri:
- Pentru a imbunatati securitatea accesului.
- Pentru a imbunatati uzabilitatea si a furniza utilizatorilor sai un serviciu cat mai bun.
Cum utilizam datele statistice sau anonime?
Inform Media poate folosi date statistice sau date anonime rezultate in urma prelucrarii, cu scopul  publicarii, promovarii, ofertarii serviciilor Inform Media sau ale partenerilor.


Securitatea datelor cu caracter personal
Inform Media utilizeaza tehnologii de securitate pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederilor legale in vigoare. Inform Media depune eforturi pentru a proteja datele cu caracter personal  ale utilizatorilor.
Informatiile personale dezvaluite in mod voluntar in mediul de comunicare online, de exemplu in forumurile online, in comentariile la articole sau alte medii de comunicare oferite de site-urile Inform Media pot fi usor colectate si folosite de catre persoane neautorizate. Transmiterea informatiilor intr-un mediu inadecvat se face pe propriul risc al utilizatorului.
Inform Media nu raspunde pentru faptul ca terte parti utilizeaza informatii postate sau facute disponibile in spatiile publice apartinand Inform Media.
Utilizatorul site-urilor Inform Media este unicul responsabil pentru mentinerea secretului informatiilor personale cu privire la parola, numele de utilizator, etc.  legate de contul sau.

Inform Media poate dezvalui informatii identificabile personal atunci cand legea prevede acest lucru sau cand acest lucru este necesar pentru protejarea drepturilor si intereselor Inform Meida.
Inform Media poate folosi serviciile unor companii de advertising pentru sustinerea de campanii publicitare.
Legaturi externe
Site-urile Inform Media pot contine linkuri spre alte website-uri.  Site-urile accesate astfel pot avea o politica de confidentialitate diferita fata de cea expusa in acest document.
Modificarea politicii de confidentialitate
Inform Media isi rezerva dreptul de a modifica prezentul acord in conformitate cu legile in vigoare, fara notificarea utilizatorilor si fara indeplinirea altor formalitati in prealabil. Politica de confidentialitate publicata pe site fiind intotdeauna forma valabila a acesteia.

Statutul de membru, parola si securitate

La finalizarea procesului de inregistrare in reteaua de site-uri Inform Media, veti primi o parola si un nume de cont. Dumneavoastra sunteti responsabil cu mentinerea confidentialitatii parolei si contului si sunteti singurul responsabil de toate actiunile care se fac in cadrul contului dumneavoastra. Sunteti de acord sa: (a) anuntati imediat Inform Media daca parola si contul dumneavoastra au fost folosite de persoane neautorizate sau daca apar alte probleme de securitate si (b) sa va asigurati ca v-ati deconectat de la reteaua Inform Media, la sfarsitul fiecarei sesiuni. Inform Media nu poate fi si nu este responsabila de nici o pierdere cauzata de neindeplinirea conditiilor de mai sus.

Comportamentul membrilor

Intelegeti ca dumneavoastra sunteti responsabil pentru toate informatiile, datele, textele, fotografiile, graficele, videoclipurile, mesajele sau orice alte materiale cu titlul de "Continut" pe care le postati prin intermediul "Serviciilor", iar Inform Media nu garanteaza acuratetea, integritatea sau calitatea unui astfel de continut. Intelegeti si sunteti de acord cu faptul ca prin intermediul "Serviciilor" Inform Media puteti fi expus la un continut ofensator sau indecent. Inform Media nu este responsabila in nici un fel de orice tip de "Continut", inclusiv erorile sau omisiunile din "Continut" sau de pierderile sau vatamarile de orice fel care rezulta din folosirea unei parti sau a intregului "Continut " postat, transmis sau facut public prin intermediul "Serviciilor".

Sunteti de acord sa nu folositi "Serviciile" pentru:

a) a incarca, transmite, posta sau face public orice "Continut" care nu este conform cu legea, sau care este amenintator, abuziv, hartuitor, defaimator, vulgar, obscen, licentios, care invadeaza intimitatea altor persoane, rasist etc.; 
b) a afecta minorii in orice fel; 
c) a imprumuta personalitatea altcuiva, inclusiv, dar nu limitat la, oficialii Inform Media, administratorii forumurilor, editorilor, sau gazdelor. 
d) a manipula identificatorii pentru a deghiza originea oricarui "Continut" transmis prin intermediul "Serviciilor", postat, incarcat, transmis sau facut public daca sub incidenta unui contract de confidentialitate nu aveti dreptul sa-l faceti public (ex. informatii din interior, informatii confidentiale aflate sub incidenta relatiei angajat-angajator, sau acorduri de confidentialitate); 
e) a incarca, posta sau face publice materiale publicitare nesolicitate sau neautorizate, exceptie facandu-se doar in cadrul zonelor special create pentru acestea; 
f) a afecta "Serviciile", serverele sau retelele conectate la "Servicii", sau a nu respecta procedurile, politicile sau regulamentele retelelor conectate la "Servicii"; 
g) a incalca in mod intentionat sau nu, orice lege aplicabila local, national, sau international; 
h) a posta, incarca sau face public orice material care contine virusi sau orice alt cod, fisiere sau programe cu scopul de a intrerupe, distruge sau limita functionalitatile oricarui calculator (hardware sau de software) sau echipamentelor de telecomunicatii; 
g) a colecta sau pastra date personale ale altor persoane care au avut un comportament ce contravine regulilor care fac obiectul paragrafului de mai sus, literele a - g; 

Inform Media si reprezentantii ei au dreptul sa stearga orice tip de "Continut" care violeaza termenii si conditiile de folosire, sau care au un caracter licentios. Intelegeti si sunteti de acord ca trebuie sa evaluati si sa suportati toate riscurile ce reies din folosirea "Continutului" aici fiind incluse si acuratetea, utilitatea si gradul de completare al "Continutului". Astfel, intelegeti ca va puteti sau nu baza pe orice tip de "Continut" creat de catre Inform Media, postat in reteaua de website-uri Inform Media. 

Intelegeti si sunteti de acord ca Inform Media sa acceseze si sa comunice datele contului dumneavoastra daca acest lucru este cerut pe cale legala, sau cu convingerea ca acest acces este necesar pentru: (a) a se conforma unei proceduri legale, (b) impune termenii si conditiile de utilizare a retelei de website-uri, (c) pentru a raspunde la sesizari referitoare la continut care violeaza drepturile tertilor, (d) pentru a raspunde cererilor dumneavoastra legate de servici clienti sau (e) pentru a proteja drepturile, proprietatea sau securitatea Inform Media, a utilizatorilor si publicului sau. 

Intelegeti ca procedura tehnica de transmitere a "Serviciilor" inclusiv a "Continutului" dumneavoastra poate implica: (a) transmiterea prin mai multe retele, si (b) schimbari pentru a se conforma la cererile de natura tehnica sau de conectare la aceste retele. 

Intelegeti ca "Serviciile" si software-ul din care sunt compuse "Serviciile" pot include componente de securitate care permit protejarea anumitor materiale digitale, si ca folosirea acelor materiale este reglementata conform regulilor impuse de Inform Media sau/si de editorii de continut. Nu incercati sa evitati oricare dintre regulile de utilizare ale "Serviciilor". Orice reproducere, publicare, distribuire pentru publicul larg, expunere neautorizata a materialelor puse la dispozitie prin intermediul "Serviciilor" este strict interzisa.

Prevederi speciale pentru utilizarea internationala

Prin recunosterea naturii globale a internetului, sunteti de acord sa respectati toate legile locale referitoare la comportament si continut acceptabil si anume sunteti de acord sa respectati toate legile legate de transmiterea de date tehnice exportate din Romania sau din tara de resedinta.

Continut pus la dispozitia Inform Media pentru a fi publicat

Inform Media nu are pretentia de a deveni proprietar drepturilor de autor pentru continutul pe care il postati sau il faceti public pe website-urile sale, totusi, pentru acest continut acordati Inform Media gratuit drepturi de licenta referitoare la : 
- continutul in format text pe care il puneti la dispozitia Inform Media spre publicare sau pe care le publicati dumneavoastra, astfel acordati Inform Media drepturi de licenta referitoare la utilizarea, distributia, reproducerea, modificarea, adaptarea, afisarea publica a acestui continut. Acesta licenta este valabila doar pe perioada in care alegeti sa postati astfel de continut pentru a fi inclusi in "Servicii" si se va incheia in momentul in care Inform Media sterge acest continut din website-urile sale; 
- fotografiile, graficele, filmele pe care le puneti la dispozitia Inform Media spre publicare sau pe care le publicati dumneavoastra, astfel acordati Inform Media drepturi de licenta referitoare la utilizarea, distributia, reproducerea, modificarea, adaptarea, afisarea publica a acestui tip de continut. Acesta licenta este valabila doar pe perioada in care alegeti sa postati astfel de continut pentru a fi inclus in "Servicii" si se va incheia in momentul in care Inform Media sterge acest continut din website-urile sale; 

Atat pentru tipurile de continut precizate mai sus cat si pentru orice alt tip de continut publicat de dumneavoastra pe website-uri sau pus la dispozitia Inform Media pentru a fi publicat, acordati Inform Media dreptul de a le folosi, distribui, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce si de a integra astfel de continut in alte lucrari sau in alt format sau mediu cunoscut sau care va fi dezvoltat mai tarziu. 

"Zonele publice" ale "Serviciilor" sunt acele zone ale website-urilor pe care reteaua Inform Media le detine in proprietate si care sunt destinate a fi puse la dipozitia publicului larg. Totusi aceste zone nu includ si portiuni ale website-urilor care sunt destinate membrilor.

Vanzarea sau copierea datelor, continutului.

Intelegeti si sunteti de acord sa nu reproduceti, duplicati, copiati, vindeti sau folositi in scopuri comerciale orice informatie sau continut apartinand Inform Media.

Despagubiri

Inform Media, impreuna cu partenerii, colaboratorii si angajatii sai, nu vor fi considerati responsabili si nu li se vor solicita nici un fel de despagubiri ce ar putea proveni din postarea sau transmiterea continutului oferit de dvs., din modul in care va conectati, accesati si utilizati Serviciile, din incalcarea Termenilor si Conditiilor de utilizare a website-urilor Inform Media, sau ale drepturilor oricarei persoane care foloseste sau este implicata in functionarea Serviciilor.

Practici generale legate de servicii - administrative

Intelegeti ca Inform Media poate stabili reguli si limitari generale in ceea ce priveste utilizarea Serviciilor si isi rezerva dreptul de a le modifica/actualiza periodic. Inform Media isi rezerva dreptul de a dezactiva conturile inactive pe o perioada prelungita de timp.

Modificarea serviciilor

Inform Media isi rezerva dreptul ca in orice moment, sau periodic, sa modifice sau sa intrerupa, temporar sau partial, Serviciile cu sau fara o notificare prealabila. Inform Media nu va fi trasa la raspundere sau considerata responsabila de catre dvs. sau de catre terti pentru orice modificare, suspendare sau intrerupere a Serviciilor.

Stergerea contului de membru

Intelegeti si sunteti de acord ca Inform Media, in anumite circumstante si fara o notificare prealabila, poate inchide contul dvs. si accesul la Servicii. Posibile cauze ale acestei masuri includ, dar nu se limiteaza la: 
(a) brese sau incalcari ale Termenilor si Conditiilor de utilizare sau alte acorduri conexe 
(b) cereri ale autoritatilor sau alte institutii guvernamentale 
(c) cererea dvs. expresa de stergere a contului 
(d) intreruperea sau modificarea Serviciilor 
(e) probleme tehnice sau de securitate 
(f) perioade prelungite de inactivitate 
(g) implicarea dvs. in actiuni ilegale sau fraude 
si/sau 
(h) neplata taxelor aferente Serviciilor

Proprietatea intelectuala

Intelegeti si sunteti de acord ca Serviciile si toate aplicatiile necesare pentru functionarea acestora constitutie proprietatea intelectuala a Inform Media, care este protejata de legile in vigoare. De asemenea, intelegeti si sunteti de acord ca informatiile ce reies din materialele promotionale sau informatiile transmise de advertiseri prin intermediul Serviciilor sunt protejate prin drepturi de autor, marci inregistrate, patente etc. Daca Inform Media, sau advertiseri nu dispun altfel, sunteti de acord ca nu aveti dreptul de a modifica, inchiria, imprumuta, vinde, distribui sau crea lucrari similare care deriva din aceste materiale, partial sau pe de-a intregul.

Garantii

Intelegeti si sunteti de acord ca veti utiliza Serviciile pe propria raspundere. Aceste Servicii va sunt oferite "asa cum sunt" si "asa cum sunt disponibile". Inform Media nu garanteaza ca: 
1.serviciile vor indeplini cerintele dvs. 
2.serviciile vor functiona neintrerupt, la timp, in conditii de securitate sau fara erori; 
3.rezultatele obtinute din utilizarea serviciilor vor fi exacte sau fiabile; 
4.calitatea oricarui produs, serviciu, informatie sau alte materiale achizitionate sau obtinute de catre dvs. prin intermediul Serviciilor vor indeplini cerintele dvs. 
5.orice eroare de functionare a website-urilor va fi corectata; 

Orice material descarcat sau obtinut in alt mod prin intermediul Serviciilor va fi accesat pe propria dvs. raspundere si veti fi singurul raspunzator pentru orice paguba provocata sistemului dvs. de operare, sau pierdere de date care poate rezulta din descarcarea unor astfel de materiale. 

Nici o recomandare sau informatie primita de la Inform Media, pe cale orala sau in scris, nu va constitui o garantie, daca aceasta nu este specificata astfel in Termenii si Conditiile de utilizare.

Limitarea raspunderii

Intelegeti si sunteti de acord ca Inform Media nu va fi trasa la raspundere pentru orice pagube directe, indirecte, incidentale, speciale, care au consecinte, caracteristice, inclusiv, dar nu limitat la pagube provocate de pierderi de profit, bunavointa, date, informatii sau alte pierderi tangibile (chiar daca Inform Media a emis adesea avertizari cu referire la aceste pagube), care rezulta din: 
1.utilizarea sau incapacitatea de a utiliza Serviciile; 
2.cheltuieli de achizitionare de bunuri si servicii inlocuitoare care rezulta din orice bunuri, date, informatii sau servicii achizitionate sau obtinute, sau mesaje primite, sau tranzactii efectuate prin intermediul Serviciilor sau din acestea; 
3.accesul neautorizat la sau alterarea transmisiilor de date; 
4.afirmatii sau comportament al unei terte parti fata de Servicii; 
5.orice alte chestiuni care au legatura cu Serviciile;

Existenta unor terti beneficiari

Sunteti de acord ca, daca nu se dispune altfel in Termenii si Conditiile de utilizare, ca nu vor exista terti beneficiari ai acestui acord.

Notificari

Inform Media poate transmite notificari, inclusiv cele referitoare la schimbarile operate asupra acestor Termeni si Conditii, prin e-mail, sau postari de mesaje informative in website-uri.

Informatii legate de marca

Denumirea Inform Media, sigla Inform Media si toate denumirile si siglele website-urilor ce fac parte din aceasta retea sunt marci inregistrate ale Inform Media. Marcile Inform Media nu pot fi afisate sau utilizate sub nici o forma fara acordul expres al Inform Media. 

Inform Media respecta proprietatea intelectuala a altora si le cere utilizatorilor sai sa faca acelasi lucru. Inform Media poate, in anumite circumstante, fara o notificare prealabila, sa dezactiveze si/sau inchida conturile acelor utilizatori care incalca in mod repetat Termenii si Conditiile de utilizare. In cazul in care considerati ca materialele dvs. au fost copiate intr-un mod care incalca drepturile de autor, sau proprietatea intelectuala a fost afectata, va rugam sa ne furnizati urmatoarele informatii: 
1.o semnatura electronica sau fizica a persoanei autorizate sa actioneze in numele proprietarului drepturilor de autor; 
2.o descriere a locatiei materialului copiat pe website; 
3.adresa dvs., numarul de telefon si adresa de email; 
4.o declaratie prin care afirmati cu buna credinta ca sunteti convins ca materialul in cauza nu are autorizatie de publicare de la autorul sau, sau prin lege; 
5.o declaratie, facuta sub sanctiunea de sperjur, ca cele afirmate mai sus sunt informatii exacte si ca sunteti autorul de drept al materialului, sau autorizat de catre acesta sa sustineti cele mentionate mai sus in numele sau;

Intregul acord

Termenii si Conditiile constituie intregul acord intre dvs. si Inform Media si administreaza utilizarea Serviciilor, precedand orice acorduri incheiate anterior intre dvs. si Inform Media cu referire la Servicii. De asemenea, puteti deveni subiect al unor termeni si conditii aditionale care se aplica in cazul in care achizitionati alte servicii, sau continut Inform Media.

Drept aplicabil. Litigii.

Prin folosirea website-urilor din reteaua Inform Media, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Conditiile si Termenii de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si societatea Inform Media si asociatii/partenerii/afiliatii sai. In cazul unor eventuale conflicte intre Inform Media si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare. Termenii si conditiile prezentate respecta reglementarile legislative aflate in vigoare, in particular: 
Legea Nr. 365/2002, privind comertul electronic, publicata in Monitorul Oficial nr. 483 din 5 iulie 2002; 
Legea Nr. 193/2000, privind clauzele abuzive , publicata in Monitorul Oficial Nr. 560/2000; 
Ordonanta Nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor, publicata in Monitorul Oficial nr. 212 din 28 august 1992; 
Ordonanta Nr. 130/2000 (actualizata pana la data de 12 ianuarie 2004) privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, publicata in Monitorul Oficial nr. 57 din 31 ianuarie 2003.

Derogare/Renuntare si Severitatea Termenilor

Esecul Inform Media de a-si exercita sau aplica drepturile sau stipularile din acest document nu vor constitui o renuntare la aceste drepturi, sau termeni si conditii. Daca stipularile acestui document vor fi gasite ca fiind nevalide de catre o autoritate competenta, partile sunt totusi de acord ca trebuie sa se straduiasca sa dea curs intentiilor partilor asa cum este reflectat in articolul respectiv, iar celelalte articole vor ramane in deplina vigoare si efect.

Limitari

Sunteti de acord ca orice reclamatie sau cauza a unei actiuni provenind sau cu referire la acest document sau la Servicii trebuie inaintata in interval de (1) an de la aparitia problemei, altfel nu va mai avea efect. 

Titlurile sectiunilor acestui document sunt numai de convenienta si nu au efect legal sau contractual.

Incalcarea Termenilor si Conditiilor de utilizare.

Va rugam sa raportati orice incalcari ale acestor Termeni si Conditii la Serviciul Clienti Inform Media.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0389 :: 11.59MB