No SSO cookie
Webber, nemultumit de oficialii Red Bull
Formula 1

Australianul Mark Webber a fost extrem de nemultumit la finele Marelui Premiu de Formula 1 de la Silverstone de hotararea oficialilor Red Bull de a-i impune acestuia sa nu-l depaseasca pe Sebastian Vettel.

Imagini (0) Data: 11 July 2011 Comentarii (0)

Alonso se impune in a doua sesiune de antrenamente din Canada
Formula 1

Fernando Alonso s-a impus in cea de-a doua sesiune de antrenamente libere din Canada, spaniolul fiind mai rapid decat Sebastian Vettel si Felipe Massa, in conditiile in care incidentele nu au lipsit de pe circuit nici de data aceasta.

Imagini (0) Data: 10 June 2011 Comentarii (0)

Analiza MP Monaco: Si norocul tine cu cei puternici
Editoriale

Masini.ro analizeaza Marele Premiu de Formula 1 al Principatului Monaco, oferind note celor mai importanti piloti si scotand in evidenta motivele pentru care Sebastian Vettel s-a impus din nou.

Imagini (0) Data: 31 May 2011 Comentarii (0)

Hamilton acuza Toro Rosso de sprijin pentru Red Bull
Formula 1

Lewis Hamilton a dezvaluit dupa prima zi de antrenamente libere de la Monaco ca a fost incomodat pe durata Marelui Premiu al Spaniei de pilotii Toro Rosso, acestia dorind sa-i vina in ajutor germanului Sebastian Vettel.

Imagini (0) Data: 27 May 2011 Comentarii (0)

Alonso: Pot castiga in continuare titlul
Formula 1

Spaniolul Fernando Alonso a declarat dupa Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei ca nu are de gand sa renunte la titlul mondial inca, in ciuda diferentei foarte mari de puncte dintre el si liderul clasamentului general din acest moment, Sebastian Vettel.

Imagini (0) Data: 23 May 2011 Comentarii (0)

Webber: A venit si ziua mea
Formula 1

Mark Webber s-a declarat incantat de evolutia sa din calificarile de la Barcelona, australianul reusind pentru prima data in acest sezon sa-i fure un pole-position coechipierului sau de la Red Bull, germanul Sebastian Vettel.

Imagini (0) Data: 21 May 2011 Comentarii (0)

Webber pleaca din pole la Barcelona
Formula 1

Australianul Mark Webber va pleca din pole-position in Marele Premiu de Formula 1 de la Barcelona,pilotul Red Bull reusind pentru prima data in acest sezon sa-si depaseasca coechipierul, pe Sebastian Vettel, intr-o sesiune de calificari.

Imagini (0) Data: 21 May 2011 Comentarii (0)

Webber domina primele antrenamente de la Barcelona
Formula 1

Australianul Mark Webber a inceput in forta week-endul de cursa de la Barcelona, impunandu-se in prima sesiune de antrenamente libere cu un avans consistent fata de coechipierul sau, Sebastian Vettel.

Imagini (0) Data: 20 May 2011 Comentarii (0)

Button: Seb este fenomenal
Formula 1

Britanicul Jenson Button a declarat ca va fi aproape imposibil sa-l invinga pe Sebastian Vettel in cursa de la Shanghai, dupa viteza pe care a aratat-o germanul in sesiunea de calificari de sambata.

Imagini (1) Data: 16 April 2011 Comentarii (0)

Red Bull, cei mai rapizi in primele antrenamente din China
Formula 1

Masinile Red Bull au dominat prima sesiune de antrenamente libere din China, Sebastian Vettel si Mark Webber obtinand in aceasta ordine cei mai buni doi timpi.

Imagini (1) Data: 15 April 2011 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1526 :: 15.3MB