No SSO cookie

Vettel: Nimic nu ne poate opri

voteaza
(0/ 0)
Vettel: Nimic nu ne poate opri
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Germanul Sebastian Vettel a declarat dupa calificarile Marelui Premiu de la Valencia ca Red Bull a demonstrat ca ramane cea mai buna echipa din campionat in ciuda modificarilor regulamentului tehnic.

 
 

Sebastian Vettel a jubilat la capatul sesiunii de calificari de la Valencia, germanul obtinand al saptelea pole-position in doar opt curse in acest sezon. Vettel a tinut sa sublinieze ca Red Bull a demonstrat inca o data ca este cea mai valoroasa echipa a campionatului in ciuda modificarilor operate in regulament in ultima vreme.

Federatia Internationala de Automobilism a anuntat inaintea desfasurarii Marelui Premiu al Europei din acest weekend ca echipelor de Formula 1 le este interzis sa mai opereze modificari de ordin tehnic asupra monoposturilor dupa sesiunile de calificari si inainte de cursa. In aceste conditii, foarte multa lume era de parere ca masinile Red Bull vor fi cele mai dezavantajate.

'' Au fost prea multe discutii inainte de aceasta cursa despre modul in care vom fi afectati de noile modificari ale regulamentului. Oamenii insa nu inteleg un lucru. Regulamentul este acelasi pentru toate echipele si toata lumea pierde atunci cand se ia o astfel de decizie, nu numai Red Bull. '' a declarat Sebastian Vettel.

Tanarul german a tinut sa-l felicite si pe coechipierul sau, australianul Mark Webber, cel care il va insoti in prima linie a grilei de start de maine si a declarat inca o data ca lupta pentru victorie va fi una stransa. '' Rezultatul din calificari este unul foarte bun, dar acesta nu trebuie privit ca altceva decat un punct de plecare pentru cursa de maine. '' a spus Vettel la fel de diplomat ca intotdeauna.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1032 :: 22.13MB