No SSO cookie

Vettel nu se considera campion inca

voteaza
(0/ 0)
Vettel nu se considera campion inca
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Sebastian Vettel a declarat dupa cea mai recenta victorie a sa, obtinuta pe circuitul de la Valencia, ca nu se considera campion mondial in acest sezon inca si ca mai este mult pana la sfarsitul campionatului.

 
 

Sebastian Vettel a impresionat inca o data si in afara circuitului la finele Marelui Premiu de Formula 1 al Europei, germanul declarand extrem de modest si echilibrat ca nu a castigat inca nimic in acest sezon si ca actualul campionat este unul lung.

Astfel, in ciuda unei noi evolutii ireprosabile, in care niciun alt pilot nu a parut sa respire macar acelasi aer cu campionul mondial en-titre, acesta nu pare sa se lase purtat de val si ii incurajeaza pe oficialii Red Bull sa ramana in priza si sa aiba in continuare foame de victorii.

'' Nu ma gandesc la diferenta de puncte. Sigur ca titlul este obiectivul cel mai important, dar prefer sa iau lucrurile pas cu pas si sa incerc sa obtin victoria in fiecare cursa. '' a declarat cel care are acum un avantaj de nu mai putin de 77 de puncte in ierarhia generala in fata lui Jenson Button si a lui Mark Webber, principalii sai urmaritori din acest moment.

In ceea ce priveste cursa de la Valencia, care ar fi putut parea una extrem de plicticoasa pentru spectatori si telespectatori, Vettel a caracterizat-o pe aceasta ca una ''extrem de frumoasa si spectaculoasa'' si care l-a tinut in priza pe toata desfasurarea ei.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0760 :: 17.78MB