No SSO cookie

Vettel se impune fara probleme la Valencia

voteaza
(0/ 0)
Vettel se impune fara probleme la Valencia
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Germanul Sebastian Vettel a castigat Marele Premiu de Formula 1 al Europei dupa o noua cursa perfecta si a ajuns la sase victorii de etapa deja in acest sezon.

 
 

Marele Premiu de Formula 1 al Europei, desfasurat astazi la Valencia, a fost o noua formalitate pentru Sebastian Vettel, campionul mondial en-titre plecand din pole-position si conducand cursa de la un capat la altul. Germanul a ajuns la a sasea victorie in opt curse in acest sezon si are un avans de nu mai putin de 77 de puncte in fata urmaritorilor sai, britanicul Jenson Button si australianul Mark Webber.

Sarbatoarea Red Bull a fost aproape de a fi una completa la Valencia, dar Fernando Alonso a reusit sa se interpuna intre Sebastian Vettel si Mark Webber in final si sa impiedice obtinerea unei duble. Alonso a parut la un moment dat capabil de a-i pune probleme si lui Vettel, dar alegerea nefericita a momentelor opririlor la boxe si comportamentul destul de slab al pneurilor mai dure l-au costat pe iberic si l-au facut sa incheie destul de departe de liderul clasamentului general.

McLaren a avut poate una dintre cele mai slabe curse din ultima vreme si cu siguranta cea mai slaba din acest sezon, Lewis Hamilton si Jenson Button incheind extrem de departe de pilotii clasati pe podium. Lewis Hamilton, plecat in cursa de pe trei, a ocupat in final locul al patrulea, in timp ce coechipierul sau, cel care a avut si ceva batai de cap cu sistemul KERS, a trebuit sa se multumeasca doar cu un loc sase, fiind invins si de Felipe Massa.

Germanul Nico Rosberg a salvat o cursa destul de slaba a echipei Mercedes, ocupand in final locul al saptelea, in timp ce ibericul Jaime Alguersuari a inlaturat orice speculatii conform carora ar putea fi inlocuit la Toro Rosso de Daniel Ricciardo dupa o cursa foarte inteligenta care i-a adus o clasare pe locul al optulea.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0946 :: 22.11MB