No SSO cookie

Alonso: Vettel n-are de ce sa-si faca probleme

voteaza
(0/ 0)
Alonso: Vettel n-are de ce sa-si faca probleme
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Pilotul spaniol Fernando Alonso este de parere ca Sebastian Vettel nu trebuie sa-si faca probleme in privinta avantajului sau din fruntea campionatului, chiar daca nu va mai castiga nicio cursa pana la finele sezonului.

 
 

Fernando Alonso a declarat inaintea Marelui Premiu de Formula 1 al Ungariei ca Sebastian Vettel este ca si campion mondial din nou si ca acesta nu are motive sa se ingrijoreze, chiar daca nu ar mai obtine nicio victorie pana la finele sezonului.

Vettel are deja sase victorii in primele zece etape ale sezonului, dar, dupa ultimele doua curse, avantajul sau in fruntea clasamentului general al pilotilor a mai scazut. Totusi, germanul are in continuare 77 de puncte in fata lui Mark Webber si 82 in fata lui Lewis Hamilton si nu are niciun motiv de stres, din punctul de vedere al lui Fernando Alonso.

'' Nu stiu ce e in capul lui. Dar eu, daca m-as afla in pozitia lui, nu mi-as face griji absolut deloc si as fi extrem de relaxat. Nu mai are nevoie de victorii, ii mai trebuie doar clasari pe patru si cinci pana la finele sezonului si este campion mondial. '' a declarat pilotul Ferrari cu referire la Sebastian Vettel.

In ceea ce priveste cursa din acest week-end, din Ungaria, Alonso este de parere ca masinile McLaren arata foarte bine si ca Lewis Hamilton este favorit la victorie dupa timpii obtinuti in antrenamentele de vineri. Cu toate acestea, spaniolul s-a declarat increzator in sansele sale si ale echipei Ferrari de a obtine o performanta cel putin decenta la Budapesta.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1063 :: 22.17MB