No SSO cookie
Button: Vettel a fost inca o data de neatins
Formula 1

Jenson Button, ocupantul locului secund in cursa de F1 a Indiei, a recunoscut ca Sebastian Vettel a fost din nou de nebatut. Britanicul a mai spus si ca aceasta etapa a campionatului trebuie dedicata memoriei lui Dan Wheldon si Marco Simoncelli.

Imagini (0) Data: 30 October 2011 Comentarii (1)

Vettel dedica victoria din India lui Marco Simoncelli
Formula 1

Germanul Sebastian Vettel a declarat dupa victoria din cursa de Formula 1 a Indiei ca nu se poate bucura la cote foarte inalte din cauza recentei morti a pilotului de Moto GP Marco Simoncelli.

Imagini (0) Data: 30 October 2011 Comentarii (1)

Vettel se impune la pas in prima cursa de Formula 1 a Indiei
Formula 1

Germanul Sebastian Vettel a castigat fara probleme prima cursa de Formula 1 a Indiei din istorie, fiind urmat de britanicul Jenson Button si de ibericul Fernando Alonso.

Imagini (0) Data: 30 October 2011 Comentarii (2)

Webber: Nu vreau niciun ajutor din partea lui Vettel
Formula 1

Australianul Mark Webber a declarat dupa calificarile de sambata din India ca nu doreste niciun sprijin din partea coechipierului sau, Sebastian Vettel, si ca vrea sa obtina victoria numai daca o va merita.

Imagini (0) Data: 29 October 2011 Comentarii (1)

Vettel: Ne dorim dubla
Formula 1

Germanul Sebastian Vettel s-a declarat incantat de obtinerea celui de-al 13-lea pole-position al sezonului 2011 si a spus ca obiectivul pentru cursa de duminica din India este dubla pentru Red Bull.

Imagini (0) Data: 29 October 2011 Comentarii (1)

Vettel obtine un nou pole-position in India
Formula 1

Germanul Sebastian Vettel s-a impus clar in calificarile Marelui Premiu de Formula 1 al Indiei si va lua startul din pole-position pentru a 13-a oara in acest sezon.

Imagini (0) Data: 29 October 2011 Comentarii (0)

Vettel incheie antrenamentele din India pe primul loc
Formula 1

Germanul Sebastian Vettel s-a impus destul de clar in ultima sesiune de antrenamente libere din India, fiind urmat de britanicul Jenson Button si australianul Mark Webber.

Imagini (0) Data: 29 October 2011 Comentarii (1)

Vettel crede ca praful va face cursa din India extrem de dificila
Formula 1

Germanul Sebastian Vettel a declarat dupa antrenamentele de vineri din India ca praful va afecta serios evolutia cursei de duminica.

Imagini (0) Data: 28 October 2011 Comentarii (0)

Vettel: O victorie fantastica si neasteptata
Formula 1

Germanul Sebastian Vettel s-a declarat extrem de fericit dupa victoria in Marele Premiu de Formula 1 al Coreei de Sud si a caracterizat aceasta izbanda drept una ''fantastica si neasteptata''.

Imagini (0) Data: 16 October 2011 Comentarii (0)

Vettel castiga din nou, iar Red Bull este campioana la constructori
Formula 1

Germanul Sebastian Vettel a bifat a zecea victorie a sezonului 2011 in Coreea de Sud, aducand totodata si un nou titlu de campion mondial la constructori echipei Red Bull.

Imagini (0) Data: 16 October 2011 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1571 :: 15.28MB