No SSO cookie

Vettel, nemultumit de evolutia din Germania

voteaza
(0/ 0)
Vettel, nemultumit de evolutia din Germania
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Sebastian Vettel a declarat ca locul patru obtinut in Germania nu poate fi unul satisfacator, dar ca acesta a fost maximul pe care il putea scoate.

 
 

Campionul mondial en-titre Sebastian Vettel s-a declarat nemultumit de locul patru obtinut in Marele Premiu de Formula 1 al Germaniei. Vettel a spus totusi ca acesta a fost maximul pe care il putea obtine, in conditiile in care au existat masini mai rapide decat a lui.

Vettel a luat startul de pe locul trei in Germania, dar a cedat in chiar primul tur pozitia in fata lui Fernando Alonso. Mai mult decat atat, liderul clasamentului general al pilotilor a fost depasit si de Felipe Massa, pe care a reusit pana la urma sa-l invinga in chiar ultimul tur, cu ajutorul unei opriri mai rapide la boxe.

'' Bineinteles ca nu pot sa fiu multumit cu un loc patru. '' a fost prima reactie a lui Vettel dupa cursa de la Nurburgring. '' Cu toate acestea, trebuie sa admitem ca McLaren si Ferrari au avut masini mai rapide ca a noastra si ca asta e maximul pe care il puteam obtine. '' a mai spus germanul.

Vettel a incheiat totusi intr-o nota vesela, declarandu-se foarte multumit de depasirea lui Felipe Massa din ultimul tur al cursei germane. '' Mecanicii au facut o treaba foarte buna, iar strategia a functionat in final de minune. Sigur ca un loc patru nu e mult, dar in definitiv e mai bun decat un loc cinci. '' a spus cel care ramane in continuare lider autoritar al clasamentului provizoriu al pilotilor.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0797 :: 17.78MB