No SSO cookie
Calificari Monaco: Vettel pleaca din pole, Perez sufera un accident grav
Formula 1

Germanul Sebastian Vettel va pleca din pole-position si in Marele Premiu de Formula 1 al statului Monaco, dupa o sesiune de calificari in care principalul eveniment a fost gravul accident al mexicanului Sergio Perez.

Imagini (0) Data: 28 May 2011 Comentarii (0)

EXCLUSIV! Interviu cu noul Vettel, Daniel Ricciardo
Formula 1

Masini.ro va ofera un nou interviu in exclusivitate, de data aceasta cu tanarul pilot Daniel Ricciardo, cel care este vazut de multi drept viitorul Sebastian Vettel.

Imagini (0) Data: 27 May 2011 Comentarii (0)

Vettel incepe cu dreptul antrenamentele de la Monaco
Formula 1

Sebastian Vettel a obtinut cel mai rapid timp al primelor antrenamente libere de la Monaco, intr-o sesiune in care coechipierul acestuia de la Red Bull, Mark Webber, nu a luat startul.

Imagini (0) Data: 27 May 2011 Comentarii (0)

Vettel: Totul e bine cand se termina cu bine
Formula 1

Germanul Sebastian Vettel a declarat ca i-a fost teama ca va pierde prima pozitie spre finalul Marelui Premiu de Formula 1 al Spaniei, dar ca este multumit ca acest lucru nu s-a intamplat si ca s-a demonstrat inca o data valoarea Red Bull.

Imagini (0) Data: 22 May 2011 Comentarii (0)

Vettel castiga la limita Marele Premiu al Spaniei
Formula 1

Germanul Sebastian Vettel a reusit a patra sa victorie in cinci etape in campionatul 2011 din Formula 1, pilotul Red Bull fiind urmat la Barcelona de Lewis Hamilton la o distanta de mai putin de o secunda.

Imagini (0) Data: 22 May 2011 Comentarii (0)

Vettel: Nu a fost vorba doar de KERS
Formula 1

Sebastian Vettel nu a dorit sa invinuiasca sistemul KERS al masinii sale Red Bull pentru locul doi obtinut in calificarile de la Barcelona si a declarat fair-play ca Mark Webber a meritat pole-positionul.

Imagini (0) Data: 21 May 2011 Comentarii (0)

Vettel, cel mai rapid in ultimele antrenamente de la Barcelona
Formula 1

Germanul Sebastian Vettel a obtinut cel mai rapid timp inaintea calificarilor de la Barcelona intr-o sesiune de antrenamente libere plina de evenimente neplacute pentru piloti.

Imagini (0) Data: 21 May 2011 Comentarii (0)

Vettel: Va fi un weekend strans
Formula 1

Sebastian Vettel, campionul mondial en-titre si liderul clasamentului general provizoriu din acest sezon, a declarat ca se asteapta la o cursa echilibrata la Barcelona.

Imagini (0) Data: 20 May 2011 Comentarii (0)

Analiza MP Turcia: Vettel... si restul lumii
Editoriale

Masini.ro analizeaza Marele Premiu de Formula 1 al Turciei, prezentand cateva dintre motivele pentru care Sebastian Vettel s-a impus din nou extrem de lejer si comentand si prestatiile celorlalti piloti de frunte.

Imagini (0) Data: 10 May 2011 Comentarii (0)

Hamilton: Vettel incepe sa semene din ce in ce mai mult cu Schumacher
Formula 1

Britanicul Lewis Hamilton a declarat la finele Marelui Premiu de Formula 1 ca dominatia lui Sebastian Vettel incepe sa semene din ce in ce mai mult cu cea a lui Michael Schumacher din urma cu cativa ani.

Imagini (0) Data: 10 May 2011 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1735 :: 15.31MB