No SSO cookie
Vettel pleaca din pole-position la Shanghai
Formula 1

Sebastian Vettel a defilat din nou in calificarile Marelui Premiu de Formula 1 de la Shanghai, germanul obtinand cel mai bun timp al zilei, la mare distanta in fata pilotilor McLaren, Jenson Button si Lewis Hamilton.

Imagini (1) Data: 16 April 2011 Comentarii (0)

Vettel se impune si in ultimele antrenamente de la Shanghai
Formula 1

Sebastian Vettel s-a impus si in cea de-a treia sesiune de antrenamente libere de la Shanghai, de sambata dimineata, germanul fiind urmat in ordine de Jenson Button si Lewis Hamilton.

Imagini (1) Data: 16 April 2011 Comentarii (0)

Vettel se asteapta la un weekend strans
Formula 1

Sebastian Vettel este de parere ca weekendul de cursa de la Shanghai va fi unul extrem de echilibrat si ca avantajul Red Bull din primele doua curse ale sezonului ar putea sa nu mai existe in China.

Imagini (1) Data: 15 April 2011 Comentarii (0)

Vettel, primul si in sesiunea a doua de antrenamente din China
Formula 1

Sebastian Vettel a obtinut cel mai rapid timp si in sesiunea a doua de antrenamente libere din China, fiind de aceasta data urmat de Lewis Hamilton si Jenson Button, cei doi piloti McLaren Mercedes.

Imagini (0) Data: 15 April 2011 Comentarii (0)

Vettel: Avem un start perfect de sezon
Formula 1

Sebastian Vettel s-a declarat extrem de multumit la finele Marelui Premiu al Malaeziei, castigat de german fara probleme, si a spus ca acest inceput de sezon a fost unul perfect pentru el si pentru Red Bull.

Imagini (1) Data: 10 April 2011 Comentarii (0)

Vettel castiga din nou, Heidfeld la primul podium pentru Renault
Formula 1

Sebastian Vettel a castigat a doua etapa consecutiva a sezonului 2011 din Formula 1, germanul fiind urmat la Sepang de Jenson Button si Nick Heidfeld.

Imagini (1) Data: 10 April 2011 Comentarii (0)

Vettel: KERS-ul a fost vital
Formula 1

Campionul mondial en-titre din Formula 1, Sebastian Vettel, a recunoscut ca datoreaza pole-positionul obtinut in Malaezia sistemului KERS, sistem neutilizat de Red Bull in prima etapa a sezonului, disputata in Australia.

Imagini (1) Data: 9 April 2011 Comentarii (0)

Vettel pleaca din pole-position si in Malaezia
Formula 1

Sebastian Vettel a obtinut cel mai bun timp al calificarilor de la Sepang, urmand a pleca pentru a doua oara consecutiv din pole-position. Germanul va fi urmat de Lewis Hamilton, Mark Webber si Jenson Button pe grila de start din Malaezia.

Imagini (1) Data: 9 April 2011 Comentarii (0)

Alonso; Vettel, de pe alta planeta
Formula 1

Fernando Alonso l-a elogiat pe Sebastian Vettel dupa Marele Premiu de Formula 1 al Australiei si a declarat ca este multumit de clasarea sa de la Melbourne, in conditiile in care a reusit sa termine deasupra lui Mark Webber si a lui Jenson Button.

Imagini (1) Data: 28 March 2011 Comentarii (0)

Vettel: Victoria nu a fost atat de simpla
Formula 1

Sebastian Vettel s-a declarat extrem de multumit de victoria obtinuta in Marele Premiu de Formula 1 al Australiei, dar a spus ca aceasta nu a fost atat de usoara pe cat a parut.

Imagini (1) Data: 27 March 2011 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2163 :: 15.28MB