No SSO cookie

Vettel: Nu am ce sa reprosez echipei

voteaza
(0/ 0)
Vettel: Nu am ce sa reprosez echipei
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Sebastian Vettel a refuzat sa aduca vreo critica mecanicilor Red Bull dupa erorile de la Silverstone si a spus ca aceste mici erori sunt inevitabile la un nivel atat de inalt de performanta.

 
 

Sebastian Vettel nu a parut deloc afectat dupa ratarea victoriei de la Silverstone, cu toate ca germanul s-a aflat pentru ceva vreme la conducerea cursei britanice. Mai mult decat atat, campionul mondial en-titre nu a dorit sa invinovateasca mecanicii Red Bull pentru locul secund al sau, declarand ca micile erori sunt de acceptat atunci cand exista o presiune atat de mare.

Vettel a luat startul la Silverstone de pe pozitia a doua, dar a urcat rapid pe primul loc, dupa o depasire in fata coechipierului sau, Mark Webber. Cu toate acestea, germanul s-a vazut nevoit sa se recunoasca invins in fata lui Alonso dupa o eroare a mecanicilor Red Bull la o oprire la boxe.

'' A fost o cursa foarte dificila desfasurata in conditii putin neobisnuite. Am avut un start exceptional, dar apoi a intervenit acea problema la oprirea la boxe, care ne-a costat conducerea cursei. Cu toate acestea, nu putem sa fim siguri ca am fi castigat daca nu exista acea eroare. '' a radiografiat Vettel propria evolutie de la Silverstone.

Germanul a impresionat inca o data prin fair-play-ul aratat, declarand ca '' trebuie sa recunoastem ca astazi Ferrari au fost mai buni decat noi''. De asemenea, Vettel a recunoscut ca evolutia buna a masinilor Ferrari nu a fost intamplatoare si ca aceasta a fost urmarea unui progres important al scuderiei italiene, ceea ce trebuie sa-i puna pe oficialii Red Bull serios pe ganduri.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0644 :: 17.78MB