No SSO cookie
Vettel: Antrenamentele de vineri au fost inutile
Formula 1

Germanul Sebastian Vettel a declarat ca primele doua sesiuni de antrenamente din Coreea de Sud nu vor conta deloc in economia calificarilor si a cursei, in conditiile in care acestea s-au desfasurat pe ploaie.

Imagini (0) Data: 14 October 2011 Comentarii (0)

Schumacher: Sunt mandru de Vettel
Formula 1

Fostul multiplu campion mondial Michael Schumacher l-a felicitat pe Sebastian Vettel pentru al doilea sau titlu consecutiv si s-a declarat mandru de realizarile acestuia.

Imagini (0) Data: 9 October 2011 Comentarii (0)

Button: Sebastian este cel mai bun
Formula 1

Jenson Button a fost extrem de fair-play dupa victoria din Japonia si a declarat ca Sebastian Vettel este in acest moment cel mai bun pilot din Formula 1 si ca a fost in 2011 ''de neatins''.

Imagini (0) Data: 9 October 2011 Comentarii (0)

Vettel: Este si titlul echipei, nu doar al meu
Formula 1

Dupa cursa din Japonia, care i-a asigurat al doilea titlu mondial al carierei, Sebastian Vettel a declarat emotionat ca datoreaza totul echipei Red Bull.

Imagini (0) Data: 9 October 2011 Comentarii (0)

Button castiga in Japonia, iar Vettel devine campion mondial
Formula 1

Britanicul Jenson Button s-a impus in Japonia dupa o cursa extrem de echilibrata, in vreme ce Sebastian Vettel, care a ocupat locul trei la Suzuka, si-a asigurat matematic al doilea titlu mondial consecutiv.

Imagini (0) Data: 9 October 2011 Comentarii (0)

Vettel: Accidentul din antrenamente era sa ma coste scump
Formula 1

Germanul Sebastian Vettel a recunoscut la finele calificarilor din Japonia ca pole-positionul obtinut aici a fost cel mai dificil din acest sezon si ca accidentul din antrenamentele de vineri i-a ingreunat serios viata.

Imagini (0) Data: 8 October 2011 Comentarii (0)

Vettel pleaca din pole-position in Japonia
Formula 1

Germanul Sebastian Vettel isi continua turul de forta in actualul sezon de Formula 1 si obtine un nou pole-position, de data aceasta in Japonia.

Imagini (0) Data: 8 October 2011 Comentarii (0)

Vettel: Sunt mai concentrat ca niciodata
Formula 1

Germanul Sebastian Vettel a minimizat incidentul din primele antrenamente din Japonia, spunand ca acesta nu i-a modificat strategia de cursa in niciun fel, si a subliniat ca este mai concentrat ca niciodata in acest moment.

Imagini (0) Data: 7 October 2011 Comentarii (0)

Button: Vettel a fost pur si simplu prea rapid
Formula 1

Britanicul Jenson Button a declarat dupa cursa din Singapore ca este multumit cu locul doi si ca simte ca a facut tot ce a putut cu masina sa, in conditiile in care Sebastian Vettel a fost prea rapid pentru a putea fi depasit de cineva.

Imagini (0) Data: 25 September 2011 Comentarii (0)

Vettel: Nu ma deranjeaza sa mai astept
Formula 1

Germanul Sebastian Vettel s-a declarat entuziasmat de victoria din Singapore si a declarat ca nu este deloc deranjat sa astepte inca cel putin o etapa pentru a-si asigura titlul mondial.

Imagini (0) Data: 25 September 2011 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2464 :: 18.85MB