No SSO cookie
Vettel va pleca din pole-position la Valencia
Formula 1

Sebastian Vettel va pleca pentru a saptea oara in opt curse in sezonul 2011 din pole-position, dupa ce germanul a obtinut cel mai bun timp al calificarilor Marelui Premiu al Europei de la Valencia.

Imagini (0) Data: 25 June 2011 Comentarii (0)

Vettel, cel mai rapid inaintea calificarilor de la Valencia
Formula 1

Germanul Sebastian Vettel s-a impus clar in ultima sesiune de antrenamente libere de la Valencia, campionul mondial en-titre fiind urmat de Fernando Alonso si Felipe Massa.

Imagini (0) Data: 25 June 2011 Comentarii (0)

Vettel: Lupta va fi mai stransa ca niciodata
Formula 1

Germanul Sebastian Vettel a declarat ca lupta pentru victoria din cursa de la Valencia va fi una extrem de echilibrata, oricare din pilotii primelor trei echipe din campionat putand da lovitura.

Imagini (0) Data: 24 June 2011 Comentarii (0)

Alonso-Hamilton-Vettel, primii in antrenamente 2 la Valencia
Formula 1

Sesiunea a doua de antrenamente libere de la Valencia i-a avut in prim plan pe primii trei favoriti la victorie in aceasta cursa. Astfel, Alonso a fost cel mai rapid, ibericul fiind urmat indeaproape de Lewis Hamilton si Sebastian Vettel.

Imagini (0) Data: 24 June 2011 Comentarii (0)

Vettel, dezamagit de eroarea sa din Canada
Formula 1

Germanul Sebastian Vettel s-a declarat dezamagit de eroarea comisa in ultimul tur al Marelui Premiu de Formula 1 din Canada, eroare care l-a costat victoria, dar pilotul Red Bull a spus ca locul secund este unul bun pana la urma pentru el.

Imagini (0) Data: 13 June 2011 Comentarii (0)

Vettel: Nu ne mai permitem probleme cu sistemul KERS
Formula 1

Germanul Sebastian Vettel s-a declarat fericit de al saselea pole-position obtinut in acest sezon, dar a tinut sa-i si avertizeze pe oficialii Red Bull ca trebuie rezolvate problemele cu sistemul KERS care se tot repeta de la inceputul anului.

Imagini (0) Data: 11 June 2011 Comentarii (0)

Vettel stabileste cel mai bun timp al antrenamentelor de la Montreal
Formula 1

Germanul Sebastian Vettel s-a impus in ultima sedinta de antrenamente libere din Canada, reusind totodata sa stabileasca cel mai bun timp al tuturor celor trei antrenamente de la Montreal.

Imagini (0) Data: 11 June 2011 Comentarii (0)

Vettel: Am riscat, am castigat
Formula 1

Germanul Sebastian Vettel a recunoscut ca strategia adoptata de el si echipa sa in cursa de la Monaco a fost una riscanta si a spus ca victoria de la Monte Carlo a fost de departe cea mai grea obtinuta in acest sezon.

Imagini (0) Data: 30 May 2011 Comentarii (0)

Alonso: Vettel e ca si campion
Formula 1

Spaniolul Fernando Alonso, cel care anuntase in urma cu doar o saptamana ca nu este inca pregatit  pentru a renunta la titlul mondial al pilotilor in acest an, a declarat dupa cursa din Monaco ca Sebastian Vettel este foarte aproape de a deveni din nou campion.

Imagini (0) Data: 30 May 2011 Comentarii (0)

Vettel castiga la Monte Carlo dupa o cursa nebuna
Formula 1

Germanul Sebastian Vettel a obtinut a cincea victorie in sase etape in acest sezon de Formula 1 si totodata prima sa victorie in Marele Premiu de la Monaco, la capatul unei curse nebune, care s-a intins pe durata a aproape doua ore si douazeci de minute.

Imagini (0) Data: 29 May 2011 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1861 :: 15.28MB