No SSO cookie

Vettel, cel mai rapid in ultimele antrenamente din Germania

voteaza
(0/ 0)
Vettel, cel mai rapid in ultimele antrenamente din Germania
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Sebastian Vettel a fost cel mai rapid pilot al ultimei sesiuni de antrenamente din Germania, stabilind totodata si cel mai bun timp al tuturor celor trei antrenamente libere.

 
 

Sebastian Vettel a incheiat antrenamentele libere din Germania asa cum ne-a obisnuit in acest sezon, stabilind cel mai rapid timp al ultimei sesiuni de sambata dimineata. Vettel a fost urmat de Mark Webber si Fernando Alonso si se anunta inca o data drept principalul favorit la pole-position si la victorie.

Timpul lui Vettel de sambata dimineata a fost in acelasi timp si cel mai rapid al tuturor celor trei sesiuni de antrenamente libere, depasindu-l pe Mark Webber cu peste o zecime de secunda. Nici Fernando Alonso nu a fost departe, timpul lui cel mai bun fiind mai slab cu putin peste doua zecimi decat al lui Vettel.

Mai mult decat atat, spaniolul de la Ferrari nu a realizat foarte multe tururi in aceasta ultima sesiune de antrenamente, ceea ce poate insemna ca Alonso este mai rapid decat au lasat italienii sa se vada. Pilotii McLaren, in schimb, nu au progresat foarte mult de vineri, ocupand locurile patru si cinci, dar la o distanta considerabila de primele trei masini.

Pe locul sase s-a clasat Nico Rosberg, germanul care a realizat un numar mare de tururi, aratand astfel ca masinile Mercedes, care nu sunt neaparat rapide la Nurburgring, pot fi macar fiabile. Doar pe sapte s-a clasat brazilianul Felipe Massa, cel care nu a mai reusit de data aceasta sa se mentina in plutonul fruntas alaturi de Vettel, Webber si Alonso.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0994 :: 22.11MB