No SSO cookie

Vettel se impune in ultimele antrenamente de la Silverstone

voteaza
(0/ 0)
Vettel se impune in ultimele antrenamente de la Silverstone
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Sebastian Vettel a reusit sa se impuna in cea de-a treia sesiune de antrenamente libere de la Silverstone, dupa ce a reusit un timp mai bun ca al lui Fernando Alonso cu mai putin de o zecime de secunda.

 
 

Germanul Sebastian Vettel a reusit cel mai bun timp al ultimelor antrenamente libere de la Silverstone, dupa o noua sesiune in care ploaia si-a facut aparitia pe circuit. Liderul clasamentului general al pilotilor a fost urmat la mica distanta de Fernando Alonso, pilotul spaniol al echipei Ferrari.

Pilotul Red Bull a oprit cronometrul in cel mai rapid tur al sau la 1:31,401 in chiar ultimele minute ale sesiunii de antrenamente, minute in care Fernando Alonso, cel care reusise un timp rapid mult mai devreme, nu se afla pe circuit.

Pe locul al treilea s-a clasat australianul Mark Webber, pilotul Red Bull avand insa din nou probleme tehnice care l-au impiedicat sa realizeze numarul de tururi pe care si-l propusese. Brazilianul Felipe Massa a confirmat forma buna a masinilor Ferrari si a obtinut al patrulea timp al sesiunii, un timp insa cu aproximativ opt zecimi de secunda mai slab decat al lui Vettel.

Nu a fost cea mai reusita sesiune pentru echipa McLaren, cei doi piloti britanici obtinand doar locurile sase, Jenson Button, si 13, Lewis Hamilton, si nici pentru Michael Schumacher, fostul campion mondial avand si el ceva probleme tehnice si incheind sesiunea doar pe locul 11.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1313 :: 19.26MB