No SSO cookie

infodespre www.masini.ro

Masini.ro a fost lansat in 1999 si este primul site de stiri auto din Romania.

logo

Longevitatea site-ului se datoreaza continutului de calitate si a informatiilor relevante din domeniul auto pe care masini.ro le furnizeaza.

Structura si designul site-ului s-au schimbat in timp incercand sa sustina o relatie cat mai buna cu utilizatorii si cu nevoile de informare ale acestora.

Site-ul trateaza de la subiecte generale (sectiunea de articole articole) pana la stiri despre masini masini noi, cu sectiuni dedicate fiecarui brand, drive teste cu ultimile noutati dar si stiri din domeniul Motorsport.

www.masini.ro este prezent la cele mai importante evenimente din domeniu si este dornic sa sustina intiativele de acest gen.

Publicitate

Pentru cereri de oferta ne puteti contacta la adresa de mai jos:

Andrei Marin
Andrei.Marin [at] russmedia.ro

info Date de trafic si
socio-demografice

Utilizatorii masini.ro sunt intr-un procent majoritar barbati (62,9%), peste 27% au vasta cuprinsa intre 25-34 ani si sunt absolventi de studii superioare - peste 43% .

Sunt implicati in gospodarie: 47,4% sunt casatoriti iar 54,2% sunt responsabli cu cumparaturile curente.

Provin intr-un procent majoritar din mediul urban, si au un nivel al veniturilor mediu (22% au un venit lunar net cuprins intre 450 si 950 EUR)

Categoria sociala ESOMAR* in care pot fi incadrati majoritatea utilizatorilor masini.ro este Ab**, intr-un procent de 41,7%.

stats

*Scala statutului social

**categoria AB (superior): "manageri, directori si profesionisti, specialisti". Sursa: http://www.sna.ro/index.php?page=metodologie

Sediu
Str. Doctor Nicolae D. Staicovici nr. 4D, sector 5, Bucuresti

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0914 :: 19.46MB