No SSO cookie
Familia Chapman sprijina Grupul Lotus si Renault
Formula 1

Familia fondatorului legendarei echipe Team Lotus a declarat ca singurii in masura sa foloseasca numele de Lotus sunt cei de la Renault, iar echipa lui Tony Fernandes, intitulata in acest moment Lotus Racing, ar trebui sa-si schimbe numele.

Imagini (1) Data: 24 December 2010 Comentarii (0)

Petrov semneaza un contract nou cu Renault
Formula 1

Vitaly Petrov a semnat o noua intelegere oficiala cu echipa de Formula 1 Renault, urmand sa alerge pentru aceasta inca doua sezoane de acum incolo.

Imagini (1) Data: 22 December 2010 Comentarii (0)

Renault nu aspira la mostenirea Lotus
Formula 1

Gerard Lopez spune ca noua echipa Renault Lotus nu-si doreste sa fie legata in vreun fel de palmaresul si numele vechii echipe Lotus si ca foloseste acest nume numai in scopuri extrem de pragmatice de marketing.

Imagini (0) Data: 15 December 2010 Comentarii (0)

Disputa dintre Renault si Lotus continua
Formula 1

Gerard Lopez, de la echipa de Formula 1 Renault, spera ca Tony Fernandes, proprietarul echipei Team Lotus, va ceda pana la urma in disputa asupra numelui de Lotus, permitandu-le doar celor de la Renault sa-l foloseasca.

Imagini (1) Data: 14 December 2010 Comentarii (0)

Istorie Auto: Renault Avantime, primul MPV coupe
Noutati-auto

Modelul Renault Avantime a fost lansat in 2001 si este pana in acest moment singurul MPV coupe din lume. Acesta a fost realizat de catre Renault in parteneriat cu Matra, dar din cauza design-ului radical, modelul Avantime nu a avut succesul dorit.

Imagini (15) Data: 13 December 2010 Comentarii (0)

Petrov este prima optiune pentru Lotus Renault
Formula 1

Oficialii echipei Renault au declarat ca rusul Vitaly Petrov ramane prima optiune pentru al doilea loc de pilot al echipei, dar ca iau in considerare si alte nume de piloti.

Imagini (1) Data: 10 December 2010 Comentarii (0)

Istorie Auto: Renault Espace F1, regele MPV-urilor
Noutati-auto

Renault a creat modelul Espace F1 in 1995 pentru a sarbatori 10 ani de existenta a MPV-ului francez, dar si 10 ani de Formula 1. Modelul Renault Espace F1 este pana in ziua de azi cel mai puternic MPV din lume.

Imagini (3) Data: 10 December 2010 Comentarii (0)

Mercedes va primi propulsoare Renault
Noutati-auto

Surse din Franta au indicat faptul ca Mercedes va primi propulsoare Renault-Nissan. Acest lucru se datoreaza colaborarii dintre Daimler si Renault-Nissan. Propulsoarele vor fi destinate modelelor Mercedes compacte.

Imagini (1) Data: 8 December 2010 Comentarii (0)

Grupul Lotus va sponsoriza Renault
Formula 1

Echipa de Formula 1 Renault a semnat un parteneriat cu Lotus, care va deveni sponsor si co-actionar, iar noua echipa va concura in 2011 sub numele de Lotus Renault GP.

Imagini (1) Data: 8 December 2010 Comentarii (0)

Familia Piquet castiga procesul cu Renault
Formula 1

In urma unui proces intentat de Nelson Piquet Jr. si de tatal acestuia, echipa de Formula 1 Renault si-a cerut scuze oficial fata de acestia si s-a obligat sa le achite daune substantiale si cheltuieli de judecata.

Imagini (1) Data: 8 December 2010 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3253 :: 18.87MB