No SSO cookie
Renault, multumita de evolutia lui Heidfeld
Formula 1

Oficialii echipei Renault s-au declarat incantati de primele evolutii ale lui Nick Heidfeld la echipa anglo-franceza, germanul devenind principalul favorit la inlocuirea polonezului Robert Kubica.

Imagini (1) Data: 13 February 2011 Comentarii (0)

Heidfeld impresioneaza la debutul la Renault
Formula 1

Nick Heidfeld a fost protagonistul zilei de teste de sambata, germanul reusind cel mai bun timp la prima sa intalnire cu masina Renault. Heidfeld a fost urmat de Fernando Alonso si Michael Schumacher in ierarhia zilei, Bruno Senna urmand sa testeze in locul sau duminica.

Imagini (1) Data: 13 February 2011 Comentarii (0)

VIDEO: Noul concept Renault Captur
Noutati-auto

Noul Renault Captur reprezinta directia aleasa de francezi in ceea ce priveste designul viitoarelor modele. Noul Captur este inspirat de conceptul DeZir si are aproape aceleasi dimensiuni ca si crossover-ul Nissan Juke. Noul Renault Captur va debuta oficial la Salonul Auto de la Geneva.

Imagini (1) Data: 10 February 2011 Comentarii (0)

Geneva Peview: Renault Captur, conceptul care seamana cu Juke
Noutati-auto

Renault va prezenta la Salonul International Auto de la Geneva, conceptul Captur, un crossover decapotabil care inglobeaza un nou limbaj stilistic.

Imagini (9) Data: 10 February 2011 Comentarii (0)

Heidfeld va testa pentru Renault la Jerez
Formula 1

Nick Heidfeld si Bruno Senna au mai ramas,se pare, in cursa pentru desemnarea inlocuitorului lui Robert Kubica la Renault, cei doi urmand sa efectueze teste pentru echipa anglo-franceza la Jerez, la finele acestei saptamani.

Imagini (0) Data: 10 February 2011 Comentarii (0)

Renault prezinta noile planuri de dezvoltare
Noutati-auto

Renault a comunicat noua strategie de dezvoltare. Producatorul francez doreste sa lanseze noi modele de o calitate superioara in Europa si sa dezvolte gama de modele pe pietele in continua expansiune.

Imagini (1) Data: 4 February 2011 Comentarii (1)

Renault va lansa la Geneva noile editii Monaco GP
Noutati-auto

Renault a declarat ca va lansa anul acesta la Geneva trei editii noi Monaco GP. Acestea se vor baza pe modelele Megane Coupe, Megane Coupe RS si noul Laguna Coupe. Acestea vor fi disponibile imediat dupa debutul de la Geneva.

Imagini (16) Data: 2 February 2011 Comentarii (0)

Renault si-a lansat noua masina la Valencia
Formula 1

Noua masina de Formula 1 a echipei Renault a fost si ea lansata in mod oficial, evenimentul avand loc luni pe linia de la boxe a circuitului de la Valencia.

Imagini (1) Data: 31 January 2011 Comentarii (0)

Grosjean este noul pilot de rezerva Renault
Formula 1

Romain Grosjean, in varsta de 24 de ani, revine la echipa de Formula 1 Renault, pentru care va indeplini rolul de pilot de rezerva si de teste pe parcursul sezonului 2011.

Imagini (1) Data: 31 January 2011 Comentarii (0)

Nissan-Renault ocupa locul trei in topul vanzarilor pe 2010
Noutati-auto

Alianta dintre Nissan si Renault s-a dovedit a fi una benefica. Grupul avand o crestere substantiala in 2010. Cresterea vanzarilor pe piata chineza a permis grupului Nissan-Renault sa devanseze pe cei de la Volkswagen si Honda.

Imagini (1) Data: 31 January 2011 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1935 :: 18.89MB