No SSO cookie

Familia Piquet castiga procesul cu Renault

voteaza
(0/ 0)
Familia Piquet castiga procesul cu Renault
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

In urma unui proces intentat de Nelson Piquet Jr. si de tatal acestuia, echipa de Formula 1 Renault si-a cerut scuze oficial fata de acestia si s-a obligat sa le achite daune substantiale si cheltuieli de judecata.

 
 
Echipa de Formula 1 Renault a acceptat sa plateasca daune substantiale, precum si cheltuieli de judecata fostului pilot Nelson Piquet Jr. si tatalui sau, mai celebrul Nelson Piquet, pentru comentarii defaimatoare cu legatura la deja faimosul scandal Crashgate.

In anul 2008, sefii Renault i-au solicitat lui Nelson Piquet Jr. sa provoace un accident in mod deliberat, pentru a forta patrunderea masinii de siguranta pe circuit si pentru a-si ajuta astfel coechipierul, pe Fernando Alonso, sa obtina un rezultat bun. Oficialii Renault au infirmat in prima instanta acest curs al evenimentelor, eliberand si un comunicat oficial prin care afirmau ca cei doi membri ai familiei Piquet mint si incearca sa-i santajeze.

In urma actiunii legale inaintate de familia Piquet, finalizata cu o audiere la Inalta Curte, oficialii Renault au trebuit sa se recunoasca invinsi, sa-si admita eroarea si sa plateasca daune importante. Avocatul celor doi, Dominic Crossley, s-a declarat usurat de finalitatea procesului, spunand ca acesta este doar inceputul unei lungi calatorii prin care se doreste sa se corecteze multele rele cauzate de scandalul Crashgate imaginii celor doi clienti ai sai.


Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1403 :: 17.78MB