No SSO cookie
Scuderia Mild Seven Renault F1 Team intra în parteneriat cu i-mode
Noutati-auto

Mild Seven Renault F1 Team anunţă semnarea unui parteneriat de lungă durată, începand din 2004, cu NTT DoCoMo Inc., lider japonez in domeniul telecomunicatiilor si furnizor de acces i-mode.

Imagini (0) Data: 3 December 2003 Comentarii (0)

Euro NCAP a atribuit modelului Renault Kangoo 4 stele
Noutati-auto

Organismul independent Euro NCAP a notat modelul Renault Kangoo cu 4 stele la ultima serie de crash-teste frontale şi laterale, acesta obţinând 26 de puncte din 37, cea mai mare parte dintre acestea (25) fiind obţinute datorită comportamentului vehiculului la impactul frontal şi lateral barieră.

Imagini (0) Data: 28 November 2003 Comentarii (0)

Piata auto vest-europeana ar putea creste în 2004, spune presedintele Renault
Noutati-auto

Potrivit preşedintelui Renault, Louis Schweitzer, perspectivele de redresare ale pieţei auto din Europa Occidentală, în 2004, sunt destul de moderate, el prognozând un progres de 1-2% pentru anul viitor.

Imagini (0) Data: 19 November 2003 Comentarii (0)

TENDINTE: Renault şi Volkswagen
Prezentari

Renault şi Volkswagen vor să cucerească noi cote în segmentul SUV

Imagini (0) Data: 17 November 2003 Comentarii (0)

Renault lanseaza o serie limitata Clio Symbol numita Alizé
Noutati-auto

Cel mai bine vândut vehicul de pe piaţa auto de import din România, modelul Renault Clio Symbol, dispune acum şi de o serie limitată ce poarta numele Alizé, disponibilă deja la dealerii din întreaga ţară.

Imagini (0) Data: 6 November 2003 Comentarii (0)

Auto Marcus Group a deschis un nou showroom bimarca Dacia - Renault în Bucuresti
Noutati-auto

Compania Auto Marcu's Group a deschis, marţi, al doilea showroom bimarcă din Bucureşti, pentru mărcile Dacia şi Renault, locaţia fiind considerată cea mai mare de acest tip din România, potrivit vicepreşedintelui Consiliului de Administraţie Dacia, Constantin Stroe.

Imagini (0) Data: 29 October 2003 Comentarii (1)

Vânzarile Renault s-au redresat în semestrul al treilea
Noutati-auto

Vânzările Renault au progresat, în trimestrul al treilea, cu 10,2% faţă de 2002, la 8,712 miliarde de euro, în urma succesului noilor modele Mégane II, Scénic II şi Espace IV în Europa Occidentala, a creşterii vânzărilor pe plan internaţional, la care se adaugă şi rezultatele bune consemnate de Dacia şi Samsung Renault.

Imagini (0) Data: 22 October 2003 Comentarii (0)

Carl Ghosn ar putea fi conducatorul unic al aliantei Renault-Nissan
Noutati-auto

Începând din anul 2005, Renault şi Nissan vor împărţi un singur executiv, şi acest conducător al alianţei nu va împărţi puterea cu nimeni altcineva se artă Automotive News Europe, preluând o informaţie a unui cotidian francez.

Imagini (0) Data: 6 October 2003 Comentarii (0)

Standurile Renault si Nissan de la SIAB 2003 au adus 285 de cumparatori
Noutati-auto

Renault Romania, importator al mărcilor Renault şi Nissan pe piaţa autohtonă, a înregistrat un succes deosebit cu ocazia Salonului Internaţional de Automobile Bucureşti, totalizând un număr de 285 de comenzi, numai cu ocazia acestui eveniment.

Imagini (0) Data: 6 October 2003 Comentarii (0)

Nissan va comercializa modelul Renault Kangoo
Noutati-auto

Nissan va comercializa începând din octombrie, vehiculul utilitar de talie mică al companiei Renault, Kangoo, care, la marca Nissan va fi denumit Kubistar, informează site-ul autoactu.com.

Imagini (0) Data: 23 September 2003 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1758 :: 18.9MB