No SSO cookie
VIDEO: Renault Twingo lansat oficial in Romania
Noutati-auto

Renault a lansat astazi oficial modelul Twingo odata cu editia limitata Twingo Miss Sixty, versiunea 100% glamour, 100% feminina a noului model, totul in cadrul unui show inedit.

Imagini (28) Data: 8 December 2010 Comentarii (0)

Renault Megane RS N4 se prezinta
Noutati-auto

Renault Sport Technologies va ofera Renault Megane RS, conceput pentru pilotii inscrisi in Grupa N4.

Imagini (2) Data: 7 December 2010 Comentarii (0)

Renault tinteste podiumul constructorilor in 2011
Formula 1

Seful Renault F1, Eric Boullier, a fixat obiectivele echipei pentru sezonul viitor. Astfel, dupa o clasare pe cinci la constructori anul acesta, Renault isi va propune o clasare finala pe podium la echipe, plus cat mai multe podiumuri de cursa si chiar victorii de etapa.

Imagini (1) Data: 25 November 2010 Comentarii (0)

Petrov este aproape sa semneze un nou contract cu Renault
Formula 1

Vitaly Petrov este aproape sa semneze o prelungire a contractului cu Renault pe inca doi ani, rusul bucurandu-se atat de sprijin financiar, cat si de sprijin al echipei care ii apreciaza evolutiile din sezonul de debut.

Imagini (1) Data: 19 November 2010 Comentarii (0)

VIDEO: Conceptul Renault DeZir testat de AutoExpress
Noutati-auto

Jurnalistii britanici de la AutoExpress au avut ocazia sa conduca faimosul concept Renault DeZir. Conceptul este dotat cu un motor electric capabil sa dezvolte 150 CP si cuplu de 226 Nm. Datorita masei reduse, accelerarea de la 0-100 km/h are loc in 5 secunde, iar viteza maxima declarata este de 180 km/h.

Imagini (1) Data: 17 November 2010 Comentarii (0)

Boullier crede ca Renault a inviat in 2010
Formula 1

Managerul echipei Renault, Eric Boullier, s-a declarat incantat de evolutia si de progresul aratate de echipa sa de-a lungul sezonului 2010.

Imagini (1) Data: 17 November 2010 Comentarii (0)

VIDEO: Conceptul Renault DeZir in actiune
Noutati-auto

Jurnalistii de la Autocar au reusit sa conduca una dintre cele mai reusite concepte prezentate la Paris anul acesta. Conceptul Renault DeZir este dotat cu un motor electric capabil sa dezvolte 150 CP si cuplu de 226 Nm. Datorita masei reduse, accelerarea de la 0-100 km/h are loc in 5 secunde, iar viteza maxima declarata este de 180 km/h.

Imagini (1) Data: 15 November 2010 Comentarii (0)

GALERIE FOTO: Noul Renault Laguna facelift prezentat in detaliu
Noutati-auto

Renault a lansat o serie de imagini oficiale cu noul Laguna facelift. Acestea prezinta in detaliu atat modelul sedan, cat si cel combi. Laguna facelift a debutat oficial la Salonul Auto de la Paris la sfarsitul lunii septembrie.

Imagini (40) Data: 14 November 2010 Comentarii (0)

D' Ambrosio si Aleshin vor testa pentru Renault
Formula 1

Jerome D'Ambrosio si Mihail Aleshin sunt cei doi piloti alesi de echipa Renault pentru a efectua teste pe circuitul de la Abu Dhabi, dupa ultima etapa a campionatului de Formula 1.

Imagini (1) Data: 10 November 2010 Comentarii (0)

Noul Renault Master, in Romania de la 20.336 Euro cu TVA
Noutati-auto

Noul Master a fost lansat in reteaua comerciala Renault, odata cu inaugurarea centrelor de business Renault Pro+. Noul Master foloseste aceasi platforma care este folosita si noul Opel Movano.

Imagini (3) Data: 8 November 2010 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1794 :: 18.87MB