No SSO cookie

Petrov semneaza un contract nou cu Renault

voteaza
(0/ 0)
Petrov semneaza un contract nou cu Renault
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Vitaly Petrov a semnat o noua intelegere oficiala cu echipa de Formula 1 Renault, urmand sa alerge pentru aceasta inca doua sezoane de acum incolo.

 
 
Pilotul rus de Formula 1 Vitaly Petrov a semnat un nou contract alaturi de echipa Renault, echipa pentru care a alergat si in sezonul 2010. Noua intelegere este valabila pe doua sezoane, timp in care Petrov va face echipa cu polonezul Robert Kubica.

Eric Boullier, seful Renault, s-a declarat incantat de faptul ca pilotul rus va continua la echipa franceza si a spus ca-si doreste ca acesta sa se dezvolte ca pilot si sa demonstreze ca rezultatele din 2010 nu au fost intamplatoare. De asemenea, francezul a spus ca asteapta un progres semnificativ de la Petrov si o mai mare constanta in evolutii.

De partea cealalta, Vitaly Petrov a spus ca a invatat enorm de multe pe durata sezonului recent incheiat, ca este onorat ca va continua la Renault inca cel putin doi ani si ca va face tot ce-i sta in putinta pentru a nu dezamagi si a rasplati increderea pe care toata lumea din stafful echipei franceze a aratat-o fata de el.

Vitaly Petrov a avut un sezon de debut in Formula 1 cu suisuri si coborasuri, evolutiile sclipitoare fiind de multe ori urmate de erori grave si accidente spectaculoase. Una peste alta, rusul a obtinut cea mai buna pozitie in Ungaria, locul cinci, si va ramane in memoria tuturor iubitorilor motorsportului prin cursa de final de sezon, cand l-a invins pe Fernando Alonso, aflat in lupta pentru titlul mondial al pilotilor.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1437 :: 22.04MB