No SSO cookie

Grupul Lotus va sponsoriza Renault

voteaza
(0/ 0)
Grupul Lotus va sponsoriza Renault
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Echipa de Formula 1 Renault a semnat un parteneriat cu Lotus, care va deveni sponsor si co-actionar, iar noua echipa va concura in 2011 sub numele de Lotus Renault GP.

 
 
Echipa de Formula 1 Renault se va numi Lotus Renault GP incepand cu sezonul viitor, dupa ce o intelegere care va dura pana in anul 2017 a fost semnata de cele doua parti. Dupa revenirea numelui de Lotus in F 1 in 2010, sub licenta Grupului Lotus a echipei Lotus Racing, anuntul marcheaza o revenire completa a constructorului britanic in Marele Circ, cu sprijinul complet al companiei mama Proton.

Grupul Lotus va deveni si co-actionar, impreuna cu firma Genii Capital, al echipei Renault, in acest fel dorindu-se realizarea unei aliante strategice care va furniza Grupului Lotus oportunitati tehnologice si comerciale deosebite. Firma Renault va continua sa sprijine echipa prin furnizarea motoarelor, precum si a expertizei tehnologice.

Gerard Lopez, presedintele echipei Renault, s-a declarat incantat de realizarea noului parteneriat. De asemenea, el a dorit sa felicite inginerii si mecanicii care au realizat in sezonul 2010 o munca extraordinara, munca ce a permis atragerea unor sponsori de asemenea calibru.

Pentru sezonul 2011, se pare ca noua echipa formata planuieste sa concureze sub legendarele culori negru si auriu, utilizate la precedentul parteneriat dintre Renault si Lotus din anii '80. In ceea ce priveste cealalta echipa sponsorizata de Lotus, aceasta va concura in 2011 sub numele de Team Lotus si va schimba motorul Cosworth cu unul Renault.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0872 :: 17.78MB