No SSO cookie
Petrov, multumit de progresul Renault
Formula 1

Vitaly Petrov s-a declarat satisfacut de progresul masinii sale Renault aratat in ultimele teste, acesta fiind atribuit de rus pe seama imbunatatirilor tehnice operate de inginerii echipei anglo-franceze asupra noului monopost.

Imagini (1) Data: 10 March 2011 Comentarii (0)

GENEVA LIVE: Conceptul Renault ZOE
Noutati-auto

Conceptul Renault ZOE prefigureaza in linii mari viitoare compacta Clio. Modelul de serie va intra in productie cel mai probabil in anul 2012.

Imagini (24) Data: 1 March 2011 Comentarii (0)

Geneva LIVE: Renault R-Space
Noutati-auto

Daca va intrebati ce crede Renault ca se va cauta in segmentul lui Scenic in a doua jumatate a acestui deceniu, aveti posibilitatea de a afla un posibil raspuns din imaginile alaturate. Botezat R-Space, conceptul prezentat de francezi la Geneva alaturi de Captur isi propune sa fie instrumentul ideal de transport pentru o familie nu foarte numeroasa.

Imagini (28) Data: 1 March 2011 Comentarii (0)

Geneva LIVE: Renault Captur
Noutati-auto

Francezii si-au facut intotdeauna datoria si au prezentat cel putin un concept-car cam la fiecare salon auto din ultimele decenii, iar cei prezenti la Geneva 2011 nu au fost nici ei dezamagiti. Faceti cunostinta cu Renault Captur, un Nissan Juke ce a facut mai intai o vizita la una dintre casele de moda de pe Champs Elysees.

Imagini (26) Data: 1 March 2011 Comentarii (0)

Heidfeld este noul pilot Renault
Formula 1

Nick Heidfeld il va inlocui pe Robert Kubica in rolul de pilot titular al echipei de Formula 1 Lotus-Renault, germanul urmand a face pereche pentru inceputul sezonului 2011 cu rusul Vitaly Petrov.

Imagini (1) Data: 17 February 2011 Comentarii (0)

VIDEO: Conceptul Renault R-Space spionat in Lisabona
Noutati-auto

Renault va lansa o serie de concepte noi la Geneva, dar despre cel prezent in video-ul de mai jos nu exista nici o informatie concreta. Jurnalistii de la Autobild au declarat ca se numeste R-Space si reprezinta un MPV sportiv. Noul concept a fost zarit pe strazile Lisabonei in timpul unor sedinte foto si va debuta cel mai probabil la Geneva.

Imagini (1) Data: 17 February 2011 Comentarii (0)

Renault: Starea lui Kubica ramane buna
Formula 1

Starea de sanatate a lui Robert Kubica este buna, conform declaratiilor unor oficiali ai echipei de Formula 1 Renault, polonezul urmand sa sufere o ultima operatie miercuri, dupa care va urma recuperarea.

Imagini (1) Data: 15 February 2011 Comentarii (0)

Senna: Renault are nevoie de un pilot cu experienta
Formula 1

Bruno Senna nu s-a aratat deloc dezamagit la capatul zilei de duminica de teste, in ciuda faptului ca Renault il va semna aproape sigur pe Nick Heidfeld, si nu pe el, si spune ca este normal ca alegerea echipei sa se indrepte spre un pilot cu mai multa experienta.

Imagini (1) Data: 14 February 2011 Comentarii (0)

Renault isi prezinta strategia pe urmatorii sase ani
Noutati-auto

Renault a prezentat noua strategie de dezvoltare pentru urmatorii sase ani. Producatorul francez doreste sa vanda mai mult de 3 milioane de unitati pe an si sa aiba un profit mai semnificativ.

Imagini (1) Data: 14 February 2011 Comentarii (0)

VIDEO: Politia franceza prezinta noul Renault Megane RS de interventie
Noutati-auto

Politia franceza sau "les gendarmes" au realizat un scurt video in care prezinta noul Renault Megane RS de interventie. Noul model este folosit de francezi pentru urmaririle pe autostrada si nu numai. Modelul Megane RS este dotat cu un propulsor de 2.0 litri capabil sa dezvolte 250 CP si 340 Nm.

Imagini (1) Data: 14 February 2011 Comentarii (1)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2571 :: 18.88MB