No SSO cookie

Familia Chapman sprijina Grupul Lotus si Renault

voteaza
(0/ 0)
Familia Chapman sprijina Grupul Lotus si Renault
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Familia fondatorului legendarei echipe Team Lotus a declarat ca singurii in masura sa foloseasca numele de Lotus sunt cei de la Renault, iar echipa lui Tony Fernandes, intitulata in acest moment Lotus Racing, ar trebui sa-si schimbe numele.

 
 
Familia legendarului Colin Chapman si-a exprimat pentru prima data parerea in legatura cu disputa pe numele ''Lotus''. Astfel, Clive Chapman, fiul lui Colin Chapman, a declarat ca sprijina in intregime ambitiile Grupului Lotus impreuna cu echipa de Formula 1 Renault si ca spera ca echipa lui Tony Fernandes, Lotus Racing, sa renunte la acest nume.

Cu toate ca in urma cu un an, Clive Chapman l-a autorizat pe Tony Fernandes sa foloseasca numele Lotus in Formula 1, acum acesta spune ca lucrurile stau altfel si ca cei de la Renault sunt singurii indreptatiti sa utilizeze acest nume.

Fiul lui Colin Chapman a dorit totusi sa multumeasca celor de la Lotus Racing pentru respectul aratat istoriei Team Lotus si pentru evolutiile foarte bune din primul sezon in Formula 1. De asemenea, acesta a insistat ca doreste ca numele de Team Lotus sa nu fie folosit in aceasta forma, in conditiile in care acesta este identitatea mostenirii lasate in urma de Colin Chapman.

Disputa legata de numele Lotus este departe de a fi rezolvata, aceasta urmand a fi solutionata cel mai probabil in instanta. Pana atunci, cel mai probabil, vor exista doua echipe de Formula 1 care vor utiliza numele in formule diferite, Lotus Racing, echipa lui Tony Fernandes si Renault Lotus, echipa sprijinita de Grupul Lotus si de compania Proton.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1088 :: 22.16MB