No SSO cookie

Petrov este prima optiune pentru Lotus Renault

voteaza
(0/ 0)
Petrov este prima optiune pentru Lotus Renault
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Oficialii echipei Renault au declarat ca rusul Vitaly Petrov ramane prima optiune pentru al doilea loc de pilot al echipei, dar ca iau in considerare si alte nume de piloti.

 
 
Co-proprietarul proaspat rebranduitei echipe de Formula 1 Lotus Renault, Gerard Lopez, a declarat ca rusul Vitaly Petrov ramane in continuare prima varianta pentru al doilea loc de pilot al echipei, dar ca acesta trebuie sa-i convinga pe oficiali ca este suficient de concentrat pentru a obtine performante bune in mod constant in 2011.

Primul pilot al echipei a fost deja confirmat in mod oficial in persoana polonezului Robert Kubica, in timp ce decizia de prelungire a contractului lui Petrov se va lua in saptamanile care urmeaza. Astfel, Lopez a spus ca rusul va fi invitat la o discutie, in care i se va explica ce se doreste de la el, iar, in cazul unei reactii satisfacatoare din partea acestuia, contractul ii va fi prelungit cu un an.

Si Eric Boullier, managerul Renault, a spus ca Petrov ramane prima optiune, dar ca si alte variante sunt luate in considerare. In privinta asteptarilor din partea rusului, oficialii vor ca evolutii ca cele din Ungaria si de la Abu Dhabi din sezonul precedent sa fie reusite constant de acesta.

Vitaly Petrov a debutat in Marele Circ in 2010 si a reusit sa obtina 27 de puncte, ocupand locul 13 in ierarhia generala a pilotilor, imediat dupa cel mai bine clasat debutant al sezonului, Kamui Kobayashi.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0991 :: 22.04MB