No SSO cookie
Renault lanseaza propria gama de anvelope
Noutati-auto

Renault a inceput o campanie de vanzari agresiva prin care doreste sa reduca drastic preturile, iar acum se pregateste sa lanseze propria gama de anvelope. Acestea vor fi lansate initial in Marea Britanie si s-ar putea sa fie distribuite si in restul Europei.

Imagini (1) Data: 31 January 2011 Comentarii (0)

Renault va produce anul acesta modelul Duster in Rusia
Noutati-auto

Compania auto franceza Renault a majorat anul trecut productia la fabrica Avtoframos din Rusia, cu 70%, la 87.600 vehicule, a anuntat marti Francois Provost, adjunctul sefului Renault Rusia, transmite RIA Novosti.Citeste continuarea stirii

Imagini (1) Data: 26 January 2011 Comentarii (0)

Petrov va testa primul noul Renault
Formula 1

Vitaly Petrov va fi primul care va pilota noua masina Renault, cu ocazia primei zile a sesiunii de teste de la Valencia, de saptamana viitoare.

Imagini (1) Data: 25 January 2011 Comentarii (0)

Renault tinteste podiumul constructorilor
Formula 1

Directorul tehnic al echipei de Formula 1 Renault a declarat ca designul noii masini ii face pe inginerii echipei anglo-franceze sa isi propuna obiective importante pentru 2011, cum ar fi podiumul general al constructorilor.

Imagini (1) Data: 20 January 2011 Comentarii (0)

Fauzy este noul pilot de rezerva Renault
Formula 1

Fairuz Fauzy va fi pilotul de rezerva al echipei Lotus-Renault pe parcursul sezonului 2011, malaezianul venind dupa un an 2010 in care a indeplinit acelasi rol pentru Team Lotus.

Imagini (1) Data: 18 January 2011 Comentarii (0)

Renault va concura sub licenta britanica
Formula 1

Transformarea echipei de Formula 1 Renault este una completa, dupa anuntarea schimbarii culorilor in negru si auriu, aceasta urmand sa evolueze din 2011 sub licenta britanica.

Imagini (1) Data: 14 January 2011 Comentarii (0)

Renault isi schimba culorile
Formula 1

Noile culori ale echipei de Formula 1 Renault vor fi negru si auriu, aceasta combinatie fiind folosita in anii '70 si '80 de echipa Lotus de atunci.

Imagini (1) Data: 13 January 2011 Comentarii (0)

Ultima ora: China suspecta in cazul de spionaj industrial de la Renault
Noutati-auto

In urma unor declaratii facute de un important membru al Partidului Conservator din Franta, reiese ca in afacerea de spionaj de la Renault ar putea fi implicata China.

Imagini (1) Data: 9 January 2011 Comentarii (0)

Noul Renault va fi lansat pe 31 ianuarie
Formula 1

Noul monopost al echipei de Formula 1 Lotus Renault va fi prezentat oficial in data de 31 ianuarie, cu o zi inainte de primele teste ale anului 2010, de la Valencia.

Imagini (1) Data: 6 January 2011 Comentarii (0)

Ultima ora: Renault si-a concediat trei directori de rang inalt
Noutati-auto

Sub acuzatia de spionaj industrial, trei directori de rang inalt din conducerea companiei Renault au fost concediati, datorita scurgerilor de informati din sectorul masinilor electrice.

Imagini (11) Data: 6 January 2011 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1903 :: 18.89MB