No SSO cookie
Renault Twizy va costa minimum 6.990 de euro
Noutati-auto

Grupul francez Renault a anuntat ca preturile pentru modelul electric de oras Twizy vor porni de la 6.990 de euro, masina urmand a fi oferita la vanzare incepand cu a doua jumatate a anului. 

Imagini (0) Data: 14 May 2011 Comentarii (1)

Dacia Duster a crescut vanzarile Renault in primul trimestru al anului 2011
Noutati-auto

Vanzarile totale de autoturisme Dacia au crescut cu 2% in primul trimestru, declinul modelelor Logan si Sandero fiind compensat de livrarile solide ale SUV-ului Duster, a anuntat grupul francez Renault.Citeste continuarea stirii

Imagini (1) Data: 20 April 2011 Comentarii (0)

Renault-Samsung a prezentat conceptul SM7 la Seoul
Noutati-auto

Renault - Samsung a prezentat in premiera mondiala noul SM7, in cadrul salonului auto de la Seoul. Este adevarat, deocamdata sub forma unui concept, insa versiunea de serie nu va intarzia nici ea foarte mult.

Imagini (4) Data: 2 April 2011 Comentarii (0)

Petrov se vede lider la Renault
Formula 1

Vitaly Petrov s-a declarat extrem de fericit dupa Marele Premiu de Formula 1 al Australiei, spunand si ca isi doreste ca de acum incolo sa fie tratat drept liderul echipei din care face parte, Lotus-Renault.

Imagini (1) Data: 27 March 2011 Comentarii (0)

VIDEO: Superchips RenaultSport Megane vs Ford Focus RS
Noutati-auto

Cei de la AutoExpress au realizat o dubla comparatie. Britanicii au comparat in prima parte noul Renault Megane RS tunat de cei de la Superchips cu modelul Megane RS standard, iar pe urma l-au comparat cu un Ford Focus RS.

Imagini (1) Data: 24 March 2011 Comentarii (0)

Noul Renault Clio va fi un model dramatic
Noutati-auto

Noua generatie a modelului Renault Clio va debuta oficial in cadrul Salonului Auto de la Paris in 2012. Surse din intermediul companiei franceze indica faptul ca noul model va avea un design dramatic.

Imagini (1) Data: 18 March 2011 Comentarii (0)

Renault se gandeste sa reinvie R5!
Noutati-auto

Oficialii companiei franceze Renault se gandesc serios sa reinvie legenda anilor ’70, modelul R5, noua generatie a modelului ce a inventat practic segmentul supermini urmand sa rivalizeze cu Citroen DS3, MINI si FIAT 500.

Imagini (1) Data: 18 March 2011 Comentarii (2)

Viitorul Renault Laguna va fi un model radical
Noutati-auto

Seful departamentului de marketing de la Renault a declarat ca viitoarea generatie, planuita pentru anul 2015 va transforma modelul Laguna intr-o masina radicala.

Imagini (1) Data: 16 March 2011 Comentarii (0)

Intorsatura ca-n filme in cazul de spionaj de la Renault
Noutati-auto

Compania Renault a fost nevoita sa-si recunosca greseala si sa ceara scuze publice si oficiale celor trei directori acuzati de spionaj.

Imagini (1) Data: 15 March 2011 Comentarii (0)

Renault va lansa in 2014 modelul Twingo Z.E.
Noutati-auto

Renault doreste sa-si extinda gama de modele electrice, astfel ca planuieste o versiune electrica a modelului Twingo. Noul Twingo Z.E. va fi lansat la sfarsitul lui 2014 si va fi al cincilea model electric dezvoltat de francezi.

Imagini (1) Data: 10 March 2011 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2329 :: 12MB