No SSO cookie

Vettel: Totul e bine cand se termina cu bine

voteaza
(0/ 0)
Vettel: Totul e bine cand se termina cu bine
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Germanul Sebastian Vettel a declarat ca i-a fost teama ca va pierde prima pozitie spre finalul Marelui Premiu de Formula 1 al Spaniei, dar ca este multumit ca acest lucru nu s-a intamplat si ca s-a demonstrat inca o data valoarea Red Bull.

 
 

Sebastian Vettel a recunoscut ca a tremurat serios pentru victoria obtinuta in Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei, dar a spus ca aceasta victorie nu vine decat sa demonstreze inca o data forta de care este capabila echipa Red Bull Racing.

Vettel a plecat al doilea in cursa de la Barcelona, dupa coechipierul sau, australianul Mark Webber. Dupa un debut de cursa furtunos, in care Fernando Alonso a condus surprinzator, germanul a preluat conducerea si nu a mai cedat pana la final. Cu toate acestea, campionul mondial en-titre a dat dovada de vulnerabilitate, fiind extrem de aproape sa rateze victoria in ultimele tururi in fata unui Lewis Hamilton dezlantuit.

'' Ma asteptam sa fie foarte stransa aceasta cursa, iar in ultimele tururi incepusem sa ma simt ca in China, acolo unde pneurile m-au lasat. '' a declarat Vettel, cu referire la singura etapa din acest sezon in care nu a reusit sa se impuna.

Liderul ierarhiei generale a vorbit si despre numeroasele probleme pe care le-a intampinat in cursa catalana, de la sistemul KERS si pana la eleronul spate ajustabil. Astfel, germanul a recunoscut ca a fost o cursa extrem de dificila si ca Hamilton ar fi putut sa se impuna, dar a declarat ca este satisfacut ca lucrurile ies bine pentru Red Bull chiar si atunci cand exista dificultati tehnice sau mici scapari ale inginerilor.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0936 :: 22.16MB