No SSO cookie

Vettel: Nu a fost vorba doar de KERS

voteaza
(0/ 0)
Vettel: Nu a fost vorba doar de KERS
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Sebastian Vettel nu a dorit sa invinuiasca sistemul KERS al masinii sale Red Bull pentru locul doi obtinut in calificarile de la Barcelona si a declarat fair-play ca Mark Webber a meritat pole-positionul.

 
 

Sebastian Vettel nu a fost de acord cu afirmatia conform careia sistemul KERS al masinii sale Red Bull l-a costat pole-positionul de la Barcelona, cu toate ca germanul a fost in imposibilitatea de a utiliza acest sistem pe durata calificarilor de sambata.

Mai mult decat atat, germanul, care se va afla la prima cursa din acest sezon in care nu va pleca primul de pe grila de start, a recunoscut fair-play ca Mark Webber, coechipierul sau de la Red Bull,a fost mai bun decat el atat vineri, cat si sambata si merita sa plece din pole-position in cursa catalana.

Vettel a mai spus ca nu ii este teama ca va avea aceleasi probleme si in cursa si a declarat ca are incredere in mecanicii sai, cei care pot rezolva dificultatile cu sistemul KERS in timp util. '' Una peste alta, echipa s-a comportat exceptional si sunt convins ca asa vor sta lucrurile si duminica. '' a declarat Vettel, cel care nu a parut prea afectat de ratarea pole-ului.

Campionul mondial en-titre a spus in incheierea declaratiei sale de sambata dupa-amiaza ca isi doreste o noua victorie si ca adversarii sai vor fi, pe langa Mark Webber, si Lewis Hamilton, si Jenson Button, adica pilotii care au reusit sa pastreze un set de pneuri soft in plus fata de ceilalti.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1009 :: 22.11MB