No SSO cookie

Vettel incepe cu dreptul antrenamentele de la Monaco

voteaza
(0/ 0)
Vettel incepe cu dreptul antrenamentele de la Monaco
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Sebastian Vettel a obtinut cel mai rapid timp al primelor antrenamente libere de la Monaco, intr-o sesiune in care coechipierul acestuia de la Red Bull, Mark Webber, nu a luat startul.

 
 

Germanul Sebastian Vettel a reusit cel mai rapid tur de pista al primei sesiune de antrenamente libere desfasurate pe circuitul de la Monaco. Campionul mondial en-titre a fost urmat in ierarhia sesiunii de joi dimineata de ibericul Fernando Alonso si de germanul Nico Rosberg.

Timpul lui Vettel a fost unul mai degraba de incalzire pentru week-endul monegasc, germanul depasindu-l pe Fernando Alonso cu doar aproximativ o zecime de secunda. Sesiunea reusita a celor de la Ferrari a fost completata de brazilianul Felipe Massa, acesta ocupand locul patru, in urma pilotului Mercedes Nico Rosberg.

Problemele s-au tinut lant pentru mai multi piloti in cadrul acestei sesiuni de antrenamente, australianul Mark Webber fiind fortat sa asiste de la standuri la spectacolul de pe pista, monopostul sau Red Bull suferind de pe urma unor probleme la cutia de viteze.

Michael Schumacher nu a avut nici el cel mai bun inceput de week-end, fostul campion mondial iesind in decor spre finalul sesiunii, ca si Vitantonio Liuzzi, pilotul italian al echipei Hispania care si-a pierdut eleronul fata la contactul cu unul din zidurile circuitului monegasc.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0974 :: 22.14MB