No SSO cookie

Hamilton: Vettel incepe sa semene din ce in ce mai mult cu Schumacher

voteaza
(0/ 0)
Hamilton: Vettel incepe sa semene din ce in ce mai mult cu Schumacher
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Britanicul Lewis Hamilton a declarat la finele Marelui Premiu de Formula 1 ca dominatia lui Sebastian Vettel incepe sa semene din ce in ce mai mult cu cea a lui Michael Schumacher din urma cu cativa ani.

 
 

Lewis Hamilton, pilotul de Formula 1 al echipei McLaren Mercedes, a declarat ca Sebastian Vettel are toate sansele sa inceapa o perioada de dominatie comparabila cu cea a lui Michael Schumacher din vremea cand acesta pilota pentru Ferrari.

Hamilton, cel care este al doilea in ierarhia generala a pilotilor in acest sezon, este de parere ca diferenta de 34 de puncte care exista intre el si pilotul Red Bull in acest moment spune multe despre forma lui Vettel si ca va fi extrem de dificil ca cineva sa se apropie de acesta pe parcursul sezonului 2011.

'' Ce putem sa facem? Practic, nu el este omul impotriva caruia concuram in acest moment. Webber, Jenson, Fernando, Massa, cu acestia pot sa ma lupt la acest moment si aici este adevarata lupta, pentru ca Seb deja pare dintr-o alta liga. '' a declarat deznadajduit campionul mondial din 2008.

Cu toate acestea, britanicul de 26 de ani a spus si ca nu are de gand sa dispere inca si ca mai spera sa-l ajunga din urma pe campionul mondial en-titre, in conditiile in care ''diferenta dintre noi este pana la urma doar de o victorie si ceva''.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0992 :: 22.11MB