No SSO cookie

Vettel, cel mai rapid in ultimele antrenamente de la Barcelona

voteaza
(0/ 0)
Vettel, cel mai rapid in ultimele antrenamente de la Barcelona
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Germanul Sebastian Vettel a obtinut cel mai rapid timp inaintea calificarilor de la Barcelona intr-o sesiune de antrenamente libere plina de evenimente neplacute pentru piloti.

 
 

Sebastian Vettel si-a aratat coltii in ultima sesiune de antrenamente libere dinaintea calificarilor Marelui Premiu de Formula 1 de la Barcelona. Astfel, campionul mondial en-titre a obtinut cel mai bun timp sambata dimineata, depasindu-l pe coechipierul sau, Mark Webber, dupa ce acesta se impusese in ambele antrenamente de vineri.

Vettel nu a avut parte de cea mai fericita sesiune de antrenamente, fiind obligat sa stea mai mult de nouazeci la suta din timp la boxe, din cauza unei probleme la motor. Cu toate acestea, germanul a primit permisiunea de a iesi pe circuit in ultimele trei minute ale sesiunii si nu a avut nevoie decat de un tur pentru a stabili cel mai bun timp al zilei.

Mark Webber nu a fost nici el prea departe de liderul ierarhiei generale a pilotilor, in timp ce al treilea clasat a fost germanul Michael Schumacher, la o distanta considerabila de pilotii Red Bull. Lewis Hamilton si Jenson Button au avut si ei evolutii partial reusite, clasandu-se pe cinci si sase, in timp ce Kamui Kobayashi a fost probabil surpriza cea mai placuta, niponul obtinand al saptelea timp.

Antrenamentele de sambata au fost marcate de un moment neplacut prin care a trecut germanul Nick Heidfeld, monopostul acestuia Renault luand foc si fiind practic compromis atat pentru calificari, cat si pentru cursa. Ramane de vazut daca inlocuitorul lui Kubica va putea sa participe in calificari cu o alta masina, desi acest lucru pare destul de greu de crezut.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0669 :: 17.78MB