No SSO cookie

Vettel pleaca din pole-position la Shanghai

voteaza
(0/ 0)
Vettel pleaca din pole-position la Shanghai
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Sebastian Vettel a defilat din nou in calificarile Marelui Premiu de Formula 1 de la Shanghai, germanul obtinand cel mai bun timp al zilei, la mare distanta in fata pilotilor McLaren, Jenson Button si Lewis Hamilton.

 
 
Germanul Sebastian Vettel a reusit al treilea pole-position consecutiv al sezonului 2011 din Formula 1, dupa ce a obtinut sambata cel mai bun timp al calificarilor Marelui Premiu al Chinei, de la Shanghai.

Campionul mondial en-titre va fi urmat pe grila de start din China de cei doi piloti McLaren Mercedes, Jenson Button si Lewis Hamilton, acestia reusind timpi cu aproximativ sapte zecimi de secunda mai slabi decat ai pilotului Red Bull Racing.

Nico Rosberg a fost surpriza placuta a calificarilor de la Shanghai, germanul de la Mercedes reusind sa obtina al patrulea timp si devansandu-i pe pilotii Ferrari, Fernando Alonso si Felipe Massa. O comportare excelenta a avut-o si monoposturile teamului Toro Rosso, Jaime Alguersuari clasandu-se pe sapte si Sebastien Buemi  pe noua.

In ceea ce priveste suprizele neplacute ale sesiunii de calificari de sambata, Mark Webber a dezamagit crunt, australianul reusind sa obtina doar al 18-lea timp, pe fondul unor probleme tehnice si a imposibilitatii de folosire a sistemului KERS. Vitaly Petrov a dezamagit si el, rusul acrosand masina pe finalul partii a doua a calificarilor si obtinand doar al zecelea loc pe grila de start.

Mai mult decat atat, pilotul Renault a reusit sa-l incurce si pe coechipierul sau, Nick Heidfeld, cel care a obtinut doar al 16-lea timp pana la urma. In fine, Michael Schumacher a mers in deja nota sa obisnuita in calificari, obtinand un modest loc 14 pe grila de start de la Shanghai.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0751 :: 17.78MB