No SSO cookie

Alonso; Vettel, de pe alta planeta

voteaza
(0/ 0)
Alonso; Vettel, de pe alta planeta
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Fernando Alonso l-a elogiat pe Sebastian Vettel dupa Marele Premiu de Formula 1 al Australiei si a declarat ca este multumit de clasarea sa de la Melbourne, in conditiile in care a reusit sa termine deasupra lui Mark Webber si a lui Jenson Button.

 
 
Spaniolul Fernando Alonso a declarat, la finele Marelui Premiu de Formula 1 al Australiei, primul din sezonul 2011, ca este multumit de locul ocupat, al patrulea si ca Sebastian Vettel a parut a fi de pe alta planeta, niciunul dintre ceilalti piloti neparand in acest moment capabil sa se apropie macar de campionul mondial en-titre.

Nu a fost cel mai bun inceput de sezon pentru Ferrari, scuderia italiana fiind depasita clar de masinile Red Bull si McLaren in ceea ce priveste viteza. Cu toate acestea, Alonso a reusit totusi sa incheie cursa de la Melbourne in fata lui Mark Webber si a lui Jenson Button, spaland putin din rusinea unui weekend mai degraba slab pentru Ferrari.

'' Daca te uiti la clasament, lucrurile nu sunt chiar atat de rele. Da, am fost departe de Vettel si de Hamilton, dar am reusit sa-i depasim pe Webber si pe Button si asta inseamna ceva. ''
a declarat vicecampionul mondial din 2010. '' Inca o data, Vettel a aratat de parca ar veni de pe alta planeta, in timp ce noi restul am fost destul de aproape unii de altii. '' a mai adaugat Alonso.

Alonso s-a referit si la duelul cu Vitaly Petrov, rusul invingandu-l pe pilotul Ferrari atat in ultima etapa a sezonului trecut, cat si in prima cursa din acest an. Astfel, pilotul iberic spune ca acest lucru nu este atat de important pentru el si ca este mai important ca a terminat peste Webber, australianul putandu-se bate la primele locuri in clasamentul general, spre deosebire de pilotul de la Lotus-Renault.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0895 :: 17.78MB