No SSO cookie

Vettel: Avem un start perfect de sezon

voteaza
(0/ 0)
Vettel: Avem un start perfect de sezon
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Sebastian Vettel s-a declarat extrem de multumit la finele Marelui Premiu al Malaeziei, castigat de german fara probleme, si a spus ca acest inceput de sezon a fost unul perfect pentru el si pentru Red Bull.

 
 
Sebastian Vettel a primit cu entuziasm a doua victorie consecutiva a sezonului 2011 din Formula 1. Campionul mondial en-titre a caracterizat inceputul sezonului ca unul perfect si a declarat ca spera ca isi poate continua parcursul fara greseala si saptamana viitoare, atunci cand se va desfasura Marele Premiu al Chinei.

Vettel a condus si cursa de la Sepang de la un capat la altul, reusind sa se impuna, in ciuda faptului ca nu a putut folosi sistemul KERS in ultimele 28 de tururi. De remarcat ca germanul a fost la conducerea cursei in fiecare tur al acesteia, cu exceptia celor din preajma opririlor la boxe si ca deja, dupa doar doua etape, Vettel are un avantaj in clasamentul general de 24 de puncte fata de ocupantul locului secund.

'' A fost o noua cursa perfecta pentru noi. Trebuie sa fim foarte fericiti de ce am realizat astazi si sa incercam sa continuam perioada buna si in China. '' a declarat Vettel imediat dupa cursa, adaugand:
'' Mai este inca mult pana departe si nu trebuie sa ne entuziasmam prea tare. Totusi, lucrurile arata bine si trebuie sa muncim in continuare si sa castigam si mai departe.''

Tanarul german a recunoscut totusi ca nu totul a decurs conform planului, pilotul Red Bull declarand ca mai este inca de munca la sistemul KERS, acesta nefiind foarte bine pus la punct.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1247 :: 19.44MB