No SSO cookie

Vettel: Victoria nu a fost atat de simpla

voteaza
(0/ 0)
Vettel: Victoria nu a fost atat de simpla
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Sebastian Vettel s-a declarat extrem de multumit de victoria obtinuta in Marele Premiu de Formula 1 al Australiei, dar a spus ca aceasta nu a fost atat de usoara pe cat a parut.

 
 
Germanul Sebastian Vettel a insistat ca victoria din Marele Premiu al Australiei, primul al sezonului 2011 din Formula 1, nu a fost deloc una simpla, in ciuda faptului ca pilotul Red Bull a condus practic cursa de la un capat la altul si a incheiat cu un avans de peste 20 de secunde fata de Lewis Hamilton.

Pilotul Red Bull a avut ceva emotii in startul cursei, dar o prima oprire la boxe foarte bine realizata, precum si problemele tehnice pe care Lewis Hamilton le-a intampinat in partea a doua a Grand Prix-ului i-au facut misiunea destul de usoara campionului mondial en-titre.

'' In mod clar a fost o cursa foarte buna.'' a spus fericit Vettel, care a adaugat:
'' Spre sfarsit, lucrurile s-au calmat putin din momentul in care Lewis nu a mai fortat prea mult. Cu toate acestea, nu cred ca a fost o cursa deloc simpla si evenimentele din primele tururi au fost cruciale.''

Victoria lui Sebastian Vettel de la Melbourne este cu atat mai impresionanta cu cat Christian Horner, managerul general Red Bull Racing, a marturisit la finele cursei ca niciunul dintre cele doua monoposturi pilotate de Vettel si Webber in acest weekend nu au fost dotate cu sistemul KERS, acesta fiind inca insuficient de bine pus la punct.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0746 :: 17.78MB