No SSO cookie

Vettel pleaca din pole-position si in Malaezia

voteaza
(0/ 0)
Vettel pleaca din pole-position si in Malaezia
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Sebastian Vettel a obtinut cel mai bun timp al calificarilor de la Sepang, urmand a pleca pentru a doua oara consecutiv din pole-position. Germanul va fi urmat de Lewis Hamilton, Mark Webber si Jenson Button pe grila de start din Malaezia.

 
 
Sebastian Vettel, campionul mondial en-titre din Formula 1, a reusit al doilea pole-position consecutiv al sezonului 2011, urmand sa plece primul si in Marele Premiu al Malaeziei, care se va disputa duminica pe circuitul de la Sepang.

Vettel nu a mai defilat de data aceasta, asa cum a facut in prima etapa, la Melbourne, in conditiile in care masinile McLaren au fost extrem de aproape de cele Red Bull. Astfel, de pe pozitia a doua a grilei va pleca Lewis Hamilton, cel care a avut un timp cu doar o zecime de secunda mai slab decat cel al tanarului german.


Linia a doua a grilei va fi ocupata tot de un pilot Red Bull si de unul McLaren, chiar si ordinea ramanand aceeasi. Astfel, Mark Webber, cel care a fost mai rapid decat Vettel in toate cele trei sesiuni de antrenamente libere, a trebuit sa se multumeasca doar cu al treilea timp, in timp ce Jenson Button va pleca al patrulea de pe grila de start de la Sepang.

Masinile Ferrari au dezamagit inca o data, dovedind ca cel putin pentru moment nu se pot bate pentru suprematie. Astfel, Fernando Alonso va pleca de pe pozitia a cincea, in timp ce Felipe Massa va fi al saptelea pe grila de start.

Supriza zilei a reprezentat-o Nick Heidfeld, pilotul Renault care a dezamagit crunt in Australia, dar s-a revansat acum, obtinand al saselea timp. Nici coechipierul sau, Vitaly Petrov, nu s-a facut de ras, reusind sa incheie calificarile pe locul noua, in timp ce Nico Rosberg si Michael Schumacher mai degraba au dezamagit, obtinand al noualea si respectiv al 11-lea timp al calificarilor.

Vom avea pentru prima data in acest sezon 24 de masini pe grila de start, ambii piloti Hispania reusind sa se conformeze regulii de 107% si sa se califice pentru cursa de duminica, cursa care va incepe de la ora 11 si va fi tranmisa live text pe siteul masini.ro.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1142 :: 22.18MB