No SSO cookie
Villeneuve: Temperamentul lui Vettel este o problema
Formula 1

Jacques Villeneuve, fost campion mondial in Formula 1 cu Williams, a spus despre Sebastian Vettel ca este extrem de rapid, dar ca trebuie sa se mai maturizeze din punct de vedere psihologic pentru a-si atinge potentialul maxim.

Imagini (1) Data: 25 February 2011 Comentarii (0)

Vettel, din nou cel mai rapid la Barcelona
Formula 1

Sebastian Vettel s-a impus si in ziua a doua a testelor de la Barcelona, dupa ce facuse acelasi lucru si in prima zi, germanul fiind urmat de data asta de Jaime Alguersuari si Fernando Alonso.

Imagini (1) Data: 21 February 2011 Comentarii (0)

Vettel: Am alergat prea putin
Formula 1

Sebastian Vettel s-a declarat ingrijorat de prima zi de teste de la Barcelona, problemele tehnice ale masinii Red Bull eliminand satisfactia realizarii celui mai bun timp al zilei.

Imagini (1) Data: 19 February 2011 Comentarii (0)

Vettel, cel mai rapid in prima zi de la Barcelona
Formula 1

Sebastian Vettel a fost cel mai rapid pilot al primei zile de teste de la Barcelona, germanul depasindu-l net pe Fernando Alonso, in ciuda faptului ca nu a efectuat decat 37 de tururi pe circuitul catalan.

Imagini (1) Data: 19 February 2011 Comentarii (0)

Vettel: Pilotii n-ar trebui sa apese pe butoane
Formula 1

Sebastian Vettel a dat glas din nou nemultumirilor sale legate de schimbarile de ordin tehnic din Formula 1. Astfel, germanul este de parere ca pilotii au prea multe butoane de apasat si ca depasirile risca sa devina mult prea facile.

Imagini (1) Data: 16 February 2011 Comentarii (0)

Vettel: Greu cu eleronul si cu sistemul KERS
Formula 1

Sebastian Vettel s-a declarat multumit la finele zilei a treia de teste de la Jerez, spunand in acelasi timp ca inca nu s-a obisnuit cu noul eleron spate si cu sistemul KERS, acestea fiind mai dificile de manevrat si necesitand mult exercitiu.

Imagini (1) Data: 13 February 2011 Comentarii (0)

Vettel: E bine sa pornesti tare
Formula 1

Sebastian Vettel s-a declarat multumit de startul in forta inregistrat la testele de la Valencia, dar a spus in acelasi timp ca rezultatele din Spania sunt neconcludente si ca doar timpul va demonstra exact cum stau granzii din Formula 1.

Imagini (1) Data: 2 February 2011 Comentarii (0)

Vettel incheie prima zi la Valencia pe primul loc
Formula 1

Sezonul de teste 2011 din Formula 1 a inceput bine pentru campionul mondial, Sebastian Vettel reusind cel mai rapid timp al primei zile la Valencia si fiind urmat de Nico Hulkenberg si Gary Paffett.

Imagini (1) Data: 2 February 2011 Comentarii (0)

Ecclestone si l-ar dori pe Vettel ca ginere
Formula 1

Bernie Ecclestone a declarat ca si-ar dori un ginere ca Sebastian Vettel, acesta fiind un baiat normal, amuzant si cu teluri inalte.

Imagini (1) Data: 30 January 2011 Comentarii (0)

Vettel ar putea fi obligat sa-si prelungeasca contractul
Formula 1

Intelegerea lui Sebastian Vettel cu echipa de Formula 1 Red Bull s-ar putea prelungi de la sine in cazul obtinerii unor anumite performante de catre german in 2011, acesta fiind astfel impiedicat sa plece la Ferrari, asa cum era speculat.

Imagini (1) Data: 27 January 2011 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3483 :: 14.75MB