No SSO cookie
Vettel castiga fara probleme, Petrov si Perez surprizele etapei
Formula 1

Sebastian Vettel s-a impus in Marele Premiu de Formula 1 al Australiei, primul din sezonul 2011, germanul fiind urmat de Lewis Hamilton si de Vitaly Petrov.

Imagini (1) Data: 27 March 2011 Comentarii (0)

Vettel va pleca din pole-position la Melbourne
Formula 1

Sebastian Vettel va pleca din pole-position in prima cursa de Formula 1 a sezonului 2011, campionul mondial en-titre urmand sa fie secondat de Lewis Hamilton, de la McLaren Mercedes, pe grila de start de la Melbourne.

Imagini (1) Data: 26 March 2011 Comentarii (0)

Vettel, primul in sesiunea a treia de antrenamente
Formula 1

Sebastian Vettel a fost cel mai rapid in ultima sesiune de antrenamente libere din Australia, germanul fiind urmat de coechipierul sau de la Red Bull, Mark Webber, si de Lewis Hamilton, de la McLaren.

Imagini (1) Data: 26 March 2011 Comentarii (0)

Vettel: Putem fi multumiti
Formula 1

Atat Sebastian Vettel, cat si Mark Webber s-au declarat satisfacuti de antrenamentele libere din Australia, cei doi piloti Red Bull aratandu-se inca o data optimisti in ceea ce priveste sezonul 2011 de Formula 1.

Imagini (1) Data: 25 March 2011 Comentarii (0)

Vettel, multumit de noua intelegere cu Red Bull
Formula 1

Sebastian Vettel a spus ca este extrem de multumit de noul contract semnat cu Red Bull si ca isi doreste sa concureze la cel mai inalt nivel alaturi de echipa sa multi ani de acum inainte.

Imagini (1) Data: 24 March 2011 Comentarii (0)

Vettel ramane la Red Bull pana in 2014
Formula 1

Sebastian Vettel a semnat o noua intelegere cu Red Bull, urmand sa ramana la echipa campioana pana la finele anului 2014.

Imagini (1) Data: 14 March 2011 Comentarii (0)

Vettel conduce ostilitatile in ziua a doua a testelor finale
Formula 1

Red Bull Racing continua sa domine testele dinainte de inceperea sezonului 2011 din Formula 1, Sebastian Vettel stabilind cel mai rapid timp al zilei a doua din cadrul sesiunii finale de la Barcelona.

Imagini (1) Data: 10 March 2011 Comentarii (0)

Vettel: Am avut ceva probleme cu Alonso
Formula 1

Campionul mondial en-titre Sebastian Vettel a recunoscut ca relatia sa cu Fernando Alonso nu a fost cea mai buna de-a lungul timpului, dar a spus ca cei doi se respecta si se apreciaza reciproc, chiar daca nu sunt cei mai buni prieteni.

Imagini (1) Data: 9 March 2011 Comentarii (0)

Vettel: Vom face cel putin trei opriri la boxe pe cursa
Formula 1

Sebastian Vettel a declarat ca noile pneuri Pirelli sunt o modificare importanta fata de pneurile din sezoanele trecute de Formula 1 si ca acestea vor forta pilotii sa adopte strategii cu trei sau mai multe opriri la boxe pe cursa.

Imagini (1) Data: 2 March 2011 Comentarii (0)

Webber, increzator ca va fi tratat la acelasi nivel cu Vettel
Formula 1

Australianul Mark Webber s-a declarat increzator in sansele sale de a se bate la titlul mondial al pilotilor in 2011, spunand si ca se asteapta ca el si coechipierul sau de la Red Bull, Sebastian Vettel, sa primeasca un tratament egal din partea oficialilor echipei.

Imagini (1) Data: 28 February 2011 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1653 :: 15.28MB