No SSO cookie

Vettel se asteapta la un weekend strans

voteaza
(0/ 0)
Vettel se asteapta la un weekend strans
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Sebastian Vettel este de parere ca weekendul de cursa de la Shanghai va fi unul extrem de echilibrat si ca avantajul Red Bull din primele doua curse ale sezonului ar putea sa nu mai existe in China.

 
 
Sebastian Vettel a declarat, la finele zilei de antrenamente de vineri din China, ca se asteapta la un weekend extrem de echilibrat. Astfel, campionul mondial en-titre este de parere ca masinile Red Bull vor avea mai multe probleme cu adversarii decat pana acum atat in calificarile de sambata, cat si in cursa de duminica.

Vettel a fost cel mai rapid in ambele sesiuni de antrenamente de vineri, dar diferenta dintre el si pilotii McLaren din cea de-a doua sesiune a fost una extrem de mica, Lewis Hamilton fiind mai lent cu mai putin de doua zecimi de secunda decat tanarul german, in timp ce Jenson Button a fost si el la doar trei zecimi de secunda de pilotul Red Bull.

'' Mai sunt multe lucruri de facut, mai avem zone pe care putem sa le imbunatatim, dar una peste alta cred ca lupta va fi una extrem de echilibrata atat sambata, cat si duminica. ''
a declarat Sebastian Vettel.

Campionul mondial en-titre a dorit sa scoata in evidenta si ca Red Bull nu a intampinat niciun fel de probleme tehnice pe parcursul zilei de vineri, dar ca acest lucru nu inseamna neaparat ca va defila spre a treia victorie consecutiva a sezonului 2011.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1016 :: 17.78MB