No SSO cookie

Vettel, primul si in sesiunea a doua de antrenamente din China

voteaza
(0/ 0)
Vettel, primul si in sesiunea a doua de antrenamente din China
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Sebastian Vettel a obtinut cel mai rapid timp si in sesiunea a doua de antrenamente libere din China, fiind de aceasta data urmat de Lewis Hamilton si Jenson Button, cei doi piloti McLaren Mercedes.

 
 
Germanul Sebastian Vettel a reusit sa se impuna in a doua sesiune de antrenamente libere de la Shanghai, dupa ce reusise acelasi lucru si in prima sesiune. Campionul mondial en-titre a fost urmat de data aceasta de pilotii McLaren, Lewis Hamilton si Jenson Button, in timp ce Mark Webber s-a clasat doar al zecelea.

Istoria din urma cu o saptamana, din Malaezia, se repeta oarecum, Red Bull pornind lansat in antrenamente, iar McLaren recuperand pas cu pas. Astfel, la Shanghai, dupa ce Vettel a avut peste doua secunde avantaj fata de Hamilton in primele antrenamente, britanicul a reusit sa se apropie la mai putin de doua zecimi de secunda de tanarul german, in timp ce Button a fost si el aproape, la aproximativ trei zecimi de pilotul Red Bull.

In continuarea ierarhiei s-au clasat Nico Rosberg si Michael Schumacher, de la Mercedes, Felipe Massa, de la Ferrari, Adrian Sutil, de la Force India si Nick Heidfeld si Vitaly Petrov, de la Renault. Fernando Alonso a fost si de aceasta data extrem de lent, ibericul reusind doar al 14-lea timp al sesiunii.

La capitolul probleme tehnice, Paul di Resta a fost ghinionistul zilei, britanicul de la Force India nereusind sa faca niciun tur de pista, in timp ce masinile Hispania au fost din nou surprinzator de rapide, atat Narain Karthikeyan, cat si Vitantonio Liuzzi reusind sa-i depaseasca pe cei doi piloti Virgin, Jerome D'Ambrosio si Timo Glock.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0816 :: 17.78MB