No SSO cookie
Vettel avertizeaza echipa in privinta relaxarii
Formula 1

Sebastian Vettel, proaspatul nou campion din F 1, a declarat ca inginerii si mecanicii Red Bull trebuie sa uite triumful din 2010 si sa faca tot ce le sta in putinta pentru a progresa si a pastra in 2011 titlurile obtinute.

Imagini (1) Data: 7 December 2010 Comentarii (0)

Prost: Vettel imi poate depasi cele patru titluri
Formula 1

Alain Prost crede ca Sebastian Vettel are calitatile necesare de a-i depasi cele patru titluri mondiale si ca mai are nevoie doar de putina stapanire de sine si prudenta.

Imagini (1) Data: 30 November 2010 Comentarii (0)

Vettel si-ar dori sa piloteze pentru Ferrari
Formula 1

Sebastian Vettel a declarat ca si-ar dori foarte tare sa piloteze in cariera pentru Ferrari sau pentru Mercedes, in ciuda faptului ca momentan este fericit la Red Bull, alaturi de care are planuri mari.

Imagini (1) Data: 29 November 2010 Comentarii (0)

Mateschitz: Vettel nu va fi numarul 1 din oficiu
Formula 1

Seful echipei campioane a constructorilor in 2010 Red Bull, Dietrich Mateschitz, a declarat ca Sebastian Vettel nu va primi niciun fel de favor in 2011 din partea inginerilor si a mecanicilor, el plecand de pe pozitii egale cu coechipierul sau, Mark Webber.

Imagini (1) Data: 26 November 2010 Comentarii (0)

Vettel: Alonso nu m-a felicitat inca personal
Formula 1

Sebastian Vettel, campionul mondial Formula 1, a declarat ca inca nu a fost felicitat personal de cel caruia i-a furat titlul in ultima cursa a sezonului 2010, Fernando Alonso.

Imagini (1) Data: 23 November 2010 Comentarii (0)

Schumacher lauda talentul lui Vettel
Formula 1

Michael Schumacher a dorit sa-l felicite pe Sebastian Vettel pentru performanta de a deveni cel mai tanar campion mondial din istoria Formula 1, remarcandu-i in acelasi timp talentul, perseverenta si ambitia.

Imagini (1) Data: 22 November 2010 Comentarii (0)

Vettel spune ca nu trebuie neaparat ca el si Webber sa fie prieteni
Formula 1

Pilotul german Sebastian Vettel a recunoscut ca el si Mark Webber nu sunt prieteni, dar ca intre ei exista un respect reciproc care le permite sa desfasoare o relatie de colaborare in parametri normali.

Imagini (1) Data: 19 November 2010 Comentarii (0)

Webber isi scoate palaria in fata lui Vettel
Formula 1

Australianul Mark Webber a dorit sa-si felicite coechipierul, pe Sebastian Vettel, pentru titlul mondial obtinut, promitand in acelasi timp ca va ataca titlul in 2011 cu determinare si dorinta de a fi cel mai bun.

Imagini (1) Data: 15 November 2010 Comentarii (0)

Vettel, in al noualea cer dupa obtinerea titlului mondial
Formula 1

Noul campion mondial Sebastian Vettel s-a declarat dupa cursa de la Abu Dhabi incantat si mut de fericire, dorind sa multumeasca mecanicilor si inginerilor pentru sprijin, dar si adversarilor pentru concurenta creata.

Imagini (1) Data: 15 November 2010 Comentarii (0)

Vettel este noul campion mondial din Formula 1
Formula 1

Sebastian Vettel a devenit cel mai tanar campion mondial din istoria Formulei 1, dupa ce s-a impus si in Marele Premiu de la Abu Dhabi, in timp ce Fernando Alonso se multumeste doar cu locul doi la general.

Imagini (1) Data: 14 November 2010 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2177 :: 18.84MB