No SSO cookie

Vettel se impune si in ultimele antrenamente de la Shanghai

voteaza
(0/ 0)
Vettel se impune si in ultimele antrenamente de la Shanghai
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Sebastian Vettel s-a impus si in cea de-a treia sesiune de antrenamente libere de la Shanghai, de sambata dimineata, germanul fiind urmat in ordine de Jenson Button si Lewis Hamilton.

 
 
Germanul Sebastian Vettel a fost cel mai rapid pilot si in a treia sesiune de antrenamente libere desfasurata in China, dupa ce se impusese si in primele doua sesiuni. Campionul mondial en-titre a fost si de data aceasta urmat de cei doi piloti McLaren, doar ordinea schimbandu-se intre acestia.

Vettel a fost astfel urmat de Jenson Button la o distanta de aproximativ doua zecimi de secunda, in timp ce Lewis Hamilton a fost la randul sau mai lent cu doua zecimi decat coechipierul sau.

Pilotii Mercedes au avut parte de o noua sesiune buna, Nico Rosberg obtinand al patrulea timp, iar Michael Schumacher pe cel de-al noualea. Si masinile Ferrari au parut sa progreseze, obtinand al cincilea si al saselea timp, in conditiile in care Fernando Alonso a reusit in sfarsit sa efectueze un numar decent de tururi.

Stirea zilei vine insa din partea australianului Mark Webber, acesta avand mari dificultati cu sistemul KERS. De asemenea, se pare ca monopostul Red Bull pilotat de veteranul australian a avut parte si de probleme electrice, toate acestea aducandu-l pe Webber doar pe locul 15 in aceasta sesiune de antrenamente.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0881 :: 17.75MB