No SSO cookie

Vettel stabileste cel mai bun timp al antrenamentelor de la Montreal

voteaza
(0/ 0)
Vettel stabileste cel mai bun timp al antrenamentelor de la Montreal
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Germanul Sebastian Vettel s-a impus in ultima sedinta de antrenamente libere din Canada, reusind totodata sa stabileasca cel mai bun timp al tuturor celor trei antrenamente de la Montreal.

 
 

Sebastian Vettel a pus lucrurile la punct in sesiunea a treia de antrenamente libere din Canada, dupa doua sesiuni dominate de pilotii Mercedes si Ferrari. Astfel, germanul a obtinut cel mai bun timp al sesiunii de sambata, fiind urmat de Fernando Alonso si Nico Rosberg.

Vettel a lasat in urma sa incidentul din prima sesiune de antrenamente, atunci cand a intrat intr-unul din zidurile de protectie ale circuitului canadian si a reusit un timp cu aproape trei zecimi de secunda mai rapid decat al lui Alonso si cu peste jumatate de secunda mai bun decat timpul germanului de la Mercedes.

Nu a fost nici de data aceasta o sesiune lipsita de evenimente, cu toate ca a fost mult mai multa liniste decat vineri. Astfel, australianul Mark Webber nu a iesit deloc pe circuit, monopostul sau suferind de pe urma unei probleme cu sistemul KERS, in timp ce Pedro de la Rosa, inlocuitorul lui Sergio Perez, a avut parte de un accident chiar la finele sesiunii.

Pilotii McLaren nu au impresionat nici de data aceasta, clasandu-se din nou foarte aproape unul de altul, Button pe cinci si Hamilton pe sase, in timp ce Felipe Massa si-a continuat forma deosebita, obtinand al patrulea timp, foarte aproape de Nico Rosberg. In jumatatea a doua a clasamentului, s-a remarca Pastor Maldonado, cel care a fost din nou mai rapid decat coechipierul sau, Rubens Barrichello, dar si pilotii Hispania, cei care au reusit sa fie mai buni decat pilotii Virgin.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1251 :: 17.78MB