No SSO cookie

Vettel: Lupta va fi mai stransa ca niciodata

voteaza
(0/ 0)
Vettel: Lupta va fi mai stransa ca niciodata
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Germanul Sebastian Vettel a declarat ca lupta pentru victoria din cursa de la Valencia va fi una extrem de echilibrata, oricare din pilotii primelor trei echipe din campionat putand da lovitura.

 
 

Sebastian Vettel, campionul mondial en-titre si liderul clasamentului general al pilotilor din acest sezon, si-a tinut discursul obisnuit dupa prima zi de antrenamente libere a fiecarei curse din acest an. Astfel, germanul a declarat ca se asteapta la o cursa extrem de stransa si ca oricare dintre pilotii de top are sanse la victorie.

De data aceasta insa, declaratiile lui Vettel par a fi ceva mai mult decat simple declaratii de complezenta. Astfel, timpii din cea de-a doua sesiune de antrenamente libere de duminica au fost intr-adevar foarte apropiati, diferenta dintre ocupantul primului loc, Fernando Alonso si Mark Webber, cel care a avut al saptelea timp, fiind de putin peste jumatate de secunda.

Germanul insusi s-a clasat doar al treilea, fiind depasit de Fernando Alonso si Lewis Hamilton, cei care se anunta cei mai periculosi adversari ai pilotului Red Bull pentru cursa de duminica. '' Diferentele se schimba de la o cursa la alta, uneori fiind mai mari, iar alteori, cum este cazul aici, fiind aproape neinsemnate. '' a declarat chiar mai precaut decat de obicei tanarul pilot german.

Cu toate acestea, Vettel s-a declarat multumit de prima zi de antrenamente, spunand ca este important pentru el si pentru Red Bull sa fie pe primul loc sau in preajma primului loc in momentele care nu conteaza atat de mult pentru a putea ataca victoria in momentul in care va conta cu adevarat, adica in cursa de duminica.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2130 :: 22.16MB