No SSO cookie

Vettel va pleca din pole-position la Valencia

voteaza
(0/ 0)
Vettel va pleca din pole-position la Valencia
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Sebastian Vettel va pleca pentru a saptea oara in opt curse in sezonul 2011 din pole-position, dupa ce germanul a obtinut cel mai bun timp al calificarilor Marelui Premiu al Europei de la Valencia.

 
 

Nimic nou sub soare in calificarile de la Valencia, acolo unde Sebastian Vettel s-a impus fara mari probleme, ajungand la al saptelea pole-position in opt curse in sezonul 2011. Campionul mondial en-titre va fi insotit pe prima linie a grilei de start de coechipierul sau de la Red Bull, Mark Webber, in timp ce de pe trei si patru vor pleca Lewis Hamilton si Fernando Alonso.

Vettel a fost singurul pilot din calificarile Marelui Premiu al Europei care a reusit sa coboare sub timpul de un minut si 37 de secunde, cu un timp de 1:36,975, in timp ce Mark Webber a obtinut un timp mai slab decat al germanului cu aproximativ doua zecimi de secunda.

Lewis Hamilton a fost la randul sau mai lent decat Mark Webber cu doua zecimi de secunda, in timp ce Fernando Alonso si Felipe Massa nu au fost capabili sa confirme cresterea de forma inregistrata in ultima vreme de masinile Ferrari si vor lua startul pe grila de la Valencia de pe locurile patru, respectiv cinci.

Nici Jenson Button nu se poate declara foarte multumit de evolutia din calificarile de sambata, britanicul inregistrand doar al saselea timp, in vreme ce pilotii Mercedes, Nico Rosberg si Michael Schumacher vor pleca unul langa altul pe grila, de pe locurile sapte si opt.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0665 :: 17.78MB